Quantcast
THE STREAM

Fail Σκορδά: Το σύνδρομο Down Town ανακάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια

Όλα τα Νόμπελ της επόμενης χρονιάς δικαιούται η Φαίη Σκορδά για την συνεισφορά της στην επιστήμη


THE NEWSROOM · 28 Ιανουαρίου 2019

Με ένα σαρδάμ αρκετά σαρωτικό ώστε να καταφέρει να κάνει την έκπληξη στα φετινά Όσκαρ κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην παγκόσμια βιομηχανία σαρδάμ η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» στον Αnt1 κατάφερε να κάνει ένα από τα πιο random μπλεξίματα ομόηχων πραγμάτων που έχουν γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας, με αποτέλεσμα το κατόρθωμά της να κάνει το γύρο των social media.

Πιο συγκεκριμένα, το όλο σκηνικό έγινε την στιγμή που η Φαίη Σκορδά σχολίαζε τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος δήλωσε ότι έχει και στο περιβάλλον του ένα παιδί με σύνδρομο Down. Κάπου εκεί η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ανατινάξει την ήσυχη συζήτηση και μίλησε για σύνδρομο Down Town, κάτι που πολύ πιθανόν να είναι η πρώτη φορά που λέγεται από κάποιον άνθρωπο στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια το διόρθωσε αμέσως live στον αέρα, η ατάκα της όμως είχε ήδη μείνει αθάνατη. Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί εδώ πως η Φαίη Σκορδά έχει άλλο ένα ισχυρό entry στην κατηγορία:

Αξίζει επίσης εδώ να αναφερθούμε στην πέτρα του σκανδάλου, που είναι το περιοδικό Down Town, ένα από τα μνημεία πολιτισμού που δημιούργησε ο Μέγας Ξεβλαχευτής του Γένους μας, ο Πέτρος Κωστόπουλος, το μέγεθος των οποίων μόνο με το χρέος του προς τους εργαζόμενούς του μπορεί να συγκριθεί. Θυμίζουμε τη θρυλική δήλωση του μεγάλου αυτού ανδρός:

Το δε Down Town μετράει μερικά φοβερά ατομικά ρεκόρ στην κατηγορία “down στο town“, όπως το εξώφυλλο που είδαμε τη Σία Κοσιώνη και τον Μουτσινά ντυμένους πρόσφυγες:

Tην ροκ φωτογράφηση της Μπουμπουλίνας της Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή (ναι, υπάρχει αυτό το πράγμα):

Αυτά τα σεμινάρια για τις ολέθριες συνέπειες του Photoshop με την ευγενική χορηγία της Έλλης Στάη, η οποία έκανε και την αρχή:

Του Γιώργου Λιάγκα:

Και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ή του ομοιώματός της από 3d printer τέλος πάντων:

Αφήνουμε κι αυτό εδώ κάπου να υπάρχει:

Best of internet