Quantcast
THE STREAM

Ο Ρότζερ, ο σφίχτης κάγκουρας της καρδιάς μας, έφυγε από τη ζωή

Το υπερτούμπανο καγκουρό εγκατέλειψε τον μάταιο αυτό κόσμο σε ηλικία 12 ετών


THE NEWSROOM · 10 Δεκεμβρίου 2018

Το μακρύ ταξίδι για την Βαλχάλα των καγκουρό ξεκίνησε ο ήδη μυθικός Ρότζερ, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το διάσημο καγκουρό – σφίχτης από τη μακρινή Αυστραλία, το οποίο έγινε διάσημο το 2015 για τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 12 χρονών.

Our beautiful boy Roger when he was alpha male 💖

Gepostet von The Kangaroo Sanctuary Alice Springs am Freitag, 1. Dezember 2017

Να σημειωθεί εδώ ότι ο δίμετρος Ρότζερ δεν ήταν τυχαίος, καθώς στη δωδεκάχρονη ζωή του κατάφερε να αναγνωριστεί από το National Geographic ως ένα από τα δέκα πιο διάσημο ζώα του κόσμου. Ο λόγος για την φήμη του όμως είναι αυτός που τον κάνει να ξεχωρίζει από άλλα ζωάκια της λίστας: Ο Ρότζερ ήταν πιο φέτες από όλο το crew του Sons of Anarchy μαζί, ενώ σίγουρα είχε και πολύ πιο πλούσιο χαρακτήρα.

 Ο σφίχτης Ρότζερ είχε ανακαλυφθεί μωρό από τον Chris ‘Brolga’ Barnes, τον ιδιοκτήτη του ασύλου Kangaroo Sanctuary στο Alice Springs της Αυστραλίας. Ο Barnes ανακάλυψε τον μικρούλη τότε Ρότζερ στο μάρσιπο της πεθαμένης μητέρας του και τον πήρε πίσω μαζί του, όπου μεγάλωσε για να γίνει η αρκούδα που γνωρίσαμε.


Μπορεί το γνωστό μας σφίξιμο, μια συνήθεια που μοιράζονται με τους τύπους που παίζουν ρακέτες στις παραλίες καθώς χρησιμεύει στα αρσενικά καγκουρό για προσελκύσουν τα θηλυκά να είχε άλλο νόημα για τον Roger, το σίγουρο είναι όμως ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλου του Ίντερνετ. Ο κάγκουρας καγκουρό πήρε τον τιμητικό τίτλο “absolute unit” και έγινε διάσημος, με το six pack του να φτάνει σε κάθε τομέα του διαδικτύου.


Πράγματι τα καγκουρό μοιάζουν πολύ με τους θαμώνες των γυμναστηρίων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δόκτωρ Natalie Warburton από το Κτηνιατρικό Πανεπιστήμιο Murdoch:

«Συνήθως θα έχεις μερικούς πολύ ογκώδεις τύπους που θα είναι τελείως φέτες, αν τους κοιτάξεις από μπροστά θα μοιάζουν με μποντιμπιλντεράδες και θα ξοδεύουν πολύ χρόνο να ποζάρουν και να δείχνουν τους μύες τους στα θηλυκά, αλλά και στα υπόλοιπα αρσενικά.»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Ρότζερ μπορεί να ήταν σφίχτης αλλά ήταν ψυχούλα και δεν πρέπει να τον μπερδεύουμε με τον παρακάτω τραμπούκο:

Δυστυχώς, ο υπέρτατος σφίχτης έφυγε από τη ζωή, όπως επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του ασύλου το Σάββατο με ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό βίντεο:

Farewell our darling Roger ❤️Sadly Roger has passed away of old age. He lived a lovely long life and was loved by millions around the world. We will always love you and miss you Roger ❤️

Gepostet von The Kangaroo Sanctuary Alice Springs am Samstag, 8. Dezember 2018

Το ίδιο ακριβώς έκανε και το Ίντερνετ, αποδίδοντας τον ύστατο φόρο τιμής στον Ρότζερ:

Στην καρδιά μας θα ζει για πάντα.

Best of internet