Quantcast
THE STREAM

Ο ξυλοδαρμός προκάλεσε το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, δείχνει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η ευθύνη για το θάνατό του ανήκει στους ανθρώπους που τον ξυλοκόπησαν


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2018

Έμφραγμα από το λιντσάρισμα που υπέστη στα χέρια του κοσμηματοπώλη και του συνεργού είναι πλέον η επίσημη εκδοχή για το θάνατο Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με το σημερινό πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αποκαλύπτει το News247. Τα πολλαπλά τραύματα από τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ακριβώς έξω από το κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος προκάλεσαν έντονο stress στον οργανισμό του, με αποτέλεσμα να πάθει ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου, δηλαδή με λίγα λόγια έμφραγμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το έκτασης 10 σελίδων πόρισμα, το οποίο είναι καθ’οδόν για τον αρμόδιο ανακριτή, αναφέρει και την παντελή έλλειψη ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του, το οποίο σημαίνει ότι καμία τέτοια ουσία δεν σχετίζεται με τον θάνατο του νεαρού άντρα. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως και η δικογραφία αναμένεται να αλλάξει, καθώς αποκλειστική ευθύνη για το ότι ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του έχουν οι άντρες που τον ξυλοκόπησαν για μια ληστεία που μέρα με τη μέρα φαίνεται πως δε συνέβη ποτέ.

Θυμίζουμε ποια ήταν η εκδοχή του συνηγόρου του κοσμηματοπώλη πριν δύο μήνες περίπου, αμέσως μετά το περιστατικό:

«Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό γι’ όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου.»

Προφανώς τώρα θα πρέπει να βρει κι αυτός μια άλλη εκδοχή, καθώς το πόρισμα των επιστημόνων δείχνει πως ο πελάτης του προκάλεσε το θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Αυτή είναι η εικόνα από το πόρισμα των ιατροδικαστών:

Αν και η ελληνική δικαιοσύνη κάθε μέρα καταφέρνει να χτυπάει την πίστη μας σε αυτή με τους πιο πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Best of internet