Quantcast
THE STREAM

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός στέλνει μήνυμα στον Τσίπρα, το καλτ τερματίζει όπως πρέπει

Νομίζαμε ότι η φάση δε μπορούσε να πάει πιο ψηλά, αλλά αυτοί μας είπαν ότι μπορεί κι εμείς τους είπαμε ότι δε μπορεί και μετά αυτοί άλλαξαν γνώμη και μετά


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2018

Είχαμε την αφέλεια να πιστεύουμε πως η φάση των σύγχρονων νεοελληνικών μεταμνημονιακών politics δεν μπορεί να πάει πιο ψηλά από τη στιχομυθία του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη γύρω από τη μυθική φιγούρα του Θωμά Μάτσιου, ευρύτερα γνωστού ως ο «αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός». Ευτυχώς για μας η πραγματικότητα δε θέλησε να μας αφήσει στην άγνοια και έσκασε πάνω μας σαν τσουνάμι, δίνοντας τη μόνη δυνατή απάντηση στο «πως μπορεί να γίνει η εν λόγω φάση ακόμα καλύτερη» χωρίς να το σκεφτεί καν.

Κι επειδή καταλαβαίνετε κι εσείς που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όλο αυτό, μάλλον μπορείτε και να μαντέψετε ποιος έλειπε από το δημόσιο chat των δύο πολιτικών αρχηγών για να γίνει πραγματική συνάντηση κορυφής. Και ναι λοιπόν, ο ίδιος ο Θωμάς Μάτσιος αποφάσισε να μπει κι αυτός στη συζήτηση, όπου μάλιστα διαμαρτύρεται για το δούλεμα που έφαγε από τον Τσίπρα, τον οποίο όπως δηλώνει έχει ψηφίσει κιόλας.

Αυτή ήταν η ακριβής δήλωση του Θωμά Μάτσιου:

«ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullying από έναν αριστερό πρωθυπουργό τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει…

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος!»

Θυμίζουμε το αρχικό στιγμιότυπο μεταξύ Αλέξη και Κυριάκου:

Ο μύθος του ελληνικού Ίντερνετ συνέχισε τα παράπονα για τον Tσίπρα ως εξής:

«Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του. Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν αριστερός και έκανε φυλακή.
Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει .Τι άλλο να κάνω, Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια…»

Αν έβγαζε τα παραπάνω σε ηχητικό μήνυμα πάντως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το μήνυμά του να πήγαινε ακόμη πιο μακριά.

(πηγή)

Best of internet