Quantcast
THE STREAM

Πρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός είπε ο Τσίπρας τον Κυριάκο στο Κοινοβούλιο του 2018 μ.Χ.

Είναι η συγκινητική στιγμή που ο Θωμάς Μάτσιος αναγνωρίζεται επίσημα από την Ελληνική Βουλή


THE NEWSROOM · 14 Νοεμβρίου 2018

Μπορεί να μην έχουμε και πολλά, αλλά αν μη τι άλλο έχουμε κουλ πολιτικούς που μπορούν να πιάσουν τον παλμό της νεολαίας. Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά σήμερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε έναν αρκετά αριστοτελικό παραλληλισμό κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη: Πιο συγκεκριμένα, τον παραλλήλισε με τον μυθικό πλέον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός, Θωμά Μάτσιο.

Το θέμα που συζητιόταν εκείνη τη στιγμή συγκεκριμένα ήταν η στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σχετικά με αυτό, ο Αλέξης Τσίπρας είχε να πει το εξής:

«Αυτό δεν είναι θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενδεχομένως είναι θέση του πρώην προέδρου του Εδεσσαϊκού, αλλά δεν είναι θέση για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης!»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τον άφηνε όμως να σκοράρει έναν πόντο εναντίον του τόσο εύκολα. Έτσι, τον διόρθωσε πολύ άμεσα πως ο Θωμάς Μάτσιος δεν ήταν πρόεδρος, αλλά αντιπρόεδρος της Μακεδονικής ΠΑΕ:

«Φοβάμαι κύριε Τσίπρα ότι από τα πιο ελαφρά στα πιο σοβαρά, κάνετε συνέχεια λάθη. Δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, ήταν αντιπρόεδρος!»

Δείτε το βίντεο:

Μετά από όλα αυτά δεν έχουμε τίποτε απολύτως τίποτε άλλο να πούμε, πέρα από το ιστορικό πλέον «αυτό, ακριβώς τίποτε άλλο».

Best of internet