Quantcast
THE STREAM

«Ήρθατε να δείτε κάτι πιο γαμημένο από την Ελλάδα;» ρώτησε τον Τσίπρα θεούλης κωμικός στο συνέδριο του SPD

Η έκφραση του Τσίπρα αμέσως μετά εκτιμήθηκε ως ελάχιστο πιο παγωμένη από την Ανταρκτική


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2018

Την ιδανική ερώτηση για να σπάσει ο πάγος στη συζήτηση στην οποία παρευρισκόταν (και εδώ που τα λέμε, και σε κάθε συζήτηση) έκανε ένας Γερμανός δημοσιογράφος στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε στη Γερμανία για το συνέδριο του συγκυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος (SPD) και όπως μπορεί κανείς να περιμένει, τράβηξε την προσοχή των Γερμανών δημοσιογράφων.

Το επίμαχο στιγμιότυπο προέκυψε όταν ένας δημοσιογράφος της σατιρικής εκπομπής Heute-Show του καναλιού ZDF πλεύρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό για να του κάνει στα αγγλικά την ομολογουμένως αφοπλιστική ερώτηση «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;». Ο Έλληνας πρωθυπουργός απέδειξε εκεί πως μάλλον δεν είναι και ο πιο διασκεδαστικός τύπος στα πάρτι, καθώς η γκριμάτσα που πήρε για χαμόγελο ήταν κάτι ανάμεσα σε αυτή τη φάση που σου προσφέρουν κάτι αηδιαστικό αλλά εσύ δε μπορείς να αρνηθείς και στη γκριμάτσα του ελαφρού εγκεφαλικού.

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι πως η Γερμανίδα βουλευτής και αρχηγός του SPD, Αντρέα Νάλε, φάνηκε να περνάει πολύ καλύτερα με το αστειάκι. Σε κάθε περίπτωση ο Τσίπρας κατάφερε να βρει τελικά μια (εξαιρετικά βαρετή) απάντηση λέγοντας ότι αισθάνεται πολύ άνετα στο συνέδριο επειδή η Νάλε μιλάει σαν αριστερίστρια, το οποίο τουλάχιστον του εξασφάλισε ένα φιλάκι στο μάγουλο από τη δεύτερη.

Το γκολάκι της τιμής στο 94′ λέγεται αυτό.

(πηγή)

Best of internet