Quantcast
THE STREAM

“Γελοίο υποκείμενο” αποκάλεσε τον Ερντογάν ο τιτάνας Απόστολος Γκλέτσος (VIDEO)

O Tούρκος πρόεδρος θα έχει πολύ κακό πρόβλημα


President Creed · 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κιλμακώνεται η κόντρα Ερντογάν-Γκλέτσου Πολύ κακό πρόβλημα προβλέπεται να έχει ο Σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον Απόστολο το Γκλέτσο, μιας και ο δήμαρχος Στυλίδας ενόσω βρισκόταν στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων της 2016 Ε’ ΕΣΣΟ, δήλωσε αναφέρθηκε στον Ερντογάν ως “γελοίο υποκείμενο“.

 

Screen Shot 2016-09-30 at 5.22.58 PM

Αφορμή για τις σκληρές δηλώσεις του Δημάρχου, στάθηκε η δήλωση του Ερντογάν σχετικά με τη Συνθήκη των Σεβρών και τη συνθήκη της Λωζάννης.

 

Έχουμε δηλώσεις από τον σουλτάνο, το γελοίο υποκείμενο αυτό, που μιλάει για τις συνθήκες και την περίεργη όρεξή του. Από την άλλη έχουμε τους γελοίους -και Ευρωπαίους-να αμφισβητούν κάποια λυμένα θέματα, οπότε καλό είναι να παίρνουμε λίγη τιμή και δύναμη από τον ελληνικό στρατό και την ελληνική σημαία

Συγκεκριμένα ο Ερντογάν (προφανώς ξεχνώντας ότι στην Ελλάδα έχουμε τον Απόστολο Γκλέτσο σε μόνιμο αλέρτ) είχε αναφέρει τα εξής:

Με τη Συνθήκη της Λωζάννης δώσαμε στους Έλληνες τα νησιά, που αν φωνάξεις από τις ακτές του Αιγαίου, θα ακουστείς απέναντι. Είναι αυτό νίκη; Όσοι έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στη Λωζάννη, δεν εκμεταλλεύτηκαν τη συνθήκη αυτή. Και επειδή αυτοί δεν την εκμεταλλεύτηκαν, δυσκολευόμαστε σήμερα εμείς.

 

 

Αν ο Απόστολος είναι διατεθειμένος να ανατινάξει τα διόδια για να μετακινούνται οι Στυλιδιώτες χωρίς να πληρώνουν το νταβατζιλίκι των διοδίων, τότε φανταστείτε τι είναι διατεθειμένος να κάνει στον Ερντογάν προκειμένου να προστατεύσει την πατρίδα του.

IMG_0613

Best of internet