Quantcast
THE STREAM

Η αμήχανη στιγμή που ένα δελτίο του ΑΝΤ1 αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τις σχέσεις Ντόρας – Κυριάκου

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειες λέγει


THE NEWSROOM · 25 Οκτωβρίου 2018

 

Μέσα στα διάφορα μίζερά της, αυτή η χώρα διαθέτει και μερικά πραγματικά υπέροχα πράγματα στο οπλοστάσιο της: Υπέροχο ήλιο, πανέμορφες θάλασσες και την βαθιά ριζωμένη πεποίθησή του λαού της πως μια τεράστια πλεκτάνη έχει στηθεί γύρω από την πραγματική πατρότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο ούτως ή άλλως από την πιθανή εμπλοκή του Τέρη Χρυσού στην γενεαλογία του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπότε η συγκεκριμένη θεωρία έχει αποκτήσει περισσότερη ισχύ από την αντίστοιχη ανάμειξη εξωγήινων στην Area 51.

Ακόμη καλύτερα κι από απλή θεωρία συνωμοσίας μάλιστα, το στόρι πως ο πρόεδρος της ΝΔ είναι καρπός του παράνομου έρωτα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τέρη Χρυσό έχει γίνει meme, όπως αποδείχτηκε και στο δελτίο του ΑΝΤ1. Μιλώντας για την εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το Δήμο των Χανίων και το Ίδρυμα Μητσοτάκης, η λανθάνουσα γλώσσα της παρουσιάστριας Μαρίας Σαράφογλου είπε την αλήθεια που όλοι ξέρουν, αλλά κανένας δεν τολμάει να πει ανοιχτά.

Δείτε το βίντεο:

Τι να κάνουμε όμως τώρα που όλες οι κοινωνικές τάξεις πιστεύουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ολόιδιος με τον Τέρη Χρυσό;

Best of internet