Quantcast
THE STREAM

Άνθρωπος με τατουάζ τον Πάνο Μουζουράκη συναντιέται με τον Πάνο Μουζουράκη στην ελληνική τηλεόραση

Όταν έχεις επιτέλους τη χαρά να γνωρίσεις από κοντά τον stalker σου


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2018

Άλλο ένα μεγάλο αίνιγμα προστέθηκε χτες στην έτσι κι αλλιώς ακατανόητη ζωή που ζούμε και κινείται δυναμικά για να πάρει τη θέση του δίπλα σε άλλους φημισμένους γρίφους. Το εν λόγω Hall Of Fame περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά αινίγματα της ανθρωπότητας, όπως το πως φτιάχτηκε η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, το τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων και πως ο άλλος ο τύπος στο Power of Love σκέφτηκε να δηλώσει ότι κάηκαν τα μήλα.

Το αίνιγμα στο οποίο αναφερόμαστε αποκαλύφθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του «The Voice». O διαγωνιζόμενος Κυριάκος Χαμπίδης έδωσε την ψυχή του στο «Numb» των Linkin Park προσπαθώντας να κερδίσει την στροφή της καρέκλας των κριτών, αλλά τελικά έχασε το πολυπόθητο πέρασμα στην επόμενη φάση.

Ο κουβάς αυτός όμως δεν τον πτόησε, οπότε πλησίασε τους κριτές για να τους αφηγηθεί μια ιστορία, το cringe της οποίας δύσκολα θα ξανακουστεί. Ο Κυριάκος λοιπόν αποφάσισε πρόσφατα να χτυπήσει τατουάζ. Τα πράγματα λοιπόν σύμφωνα με τον ίδιο, εξελίχθηκαν ως εξής:

«Είχα αποφασίσει πως θέλω να χτυπήσω τον “Μπομπ Σφουγγαράκη”, αλλά ο τατουατζής μάλλον ήταν… πολύ κουρασμένος.»

Σε μια στιγμή βγαλμένη από τη «Λάμψη» (αυτή του Κιούμπρικ όμως), ο Χαμπίδης αποκάλυψε το τατουάζ με τη φάτσα του Μουζουράκη που έχει πάνω του:

Ναι, είναι αυτός ο τρόμος που βλέπετε:

Δεν έχουμε απολύτως καμία ιδέα γιατί ένας άνθρωπος μπορεί να βάρεσε τον Μουζουράκη τατουάζ. Από την άλλη, δεν είμαστε και σίγουροι πως θέλουμε να μάθουμε την απάντηση, καθώς υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να μην μπορέσουν τα μυαλά μας να αντέξουν μια τέτοια αλήθεια.

Μερικά πράγματα καλύτερα να μένουν για πάντα αναπάντητα.

Best of internet