Quantcast
THE STREAM

Bρωμόξυλο από τα ΜΑΤ έφαγε ένας 23χρονος που πήγαινε στη δουλειά του στην Κέρκυρα

Ούτε αυτός μάλλον κοίταγε αρκετά τη δουλειά του


THE NEWSROOM · 2 Οκτωβρίου 2018

Περίπου έναν ξυλοδαρμό τη βδομάδα φαίνεται πως έχει δεσμευτεί να πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία. Η επιτυχημένη υλοποίηση αυτού του πλάνου αποδεικνύεται από μια νέα καταγγελία σε βάρος της ΕΛ.ΑΣ., κάπου 10 μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου κατά τη διάρκεια της σύλληψής του. Δείχνοντας έμπρακτα ότι εκτός από την Αθήνα υπάρχει ενδιαφέρον και για την περιφέρεια, ο δέκτης του ξυλοδαρμού ήταν ένας 23χρονος από τη Λευκίμμη της Κέρκυρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι τα ΜΑΤ τον χτύπησαν επειδή πήγαινε στη δουλειά του.

Όπως ανέφερε στο τοπικό κανάλι Start απευθείας από το νοσοκομείο ο 23χρονος Στέφανος Κουλούρης:

«Με περικύκλωσε η διμοιρία και καθώς τους εξηγούσα ότι πηγαίνω μαζί με την κοπέλα μου να ελέγξω τα ρεύματα του καραβιού στο οποίο εργάζομαι, δέχθηκα την πρώτη γροθιά στο πρόσωπο.

Χτυπούσαν με γροθιές , σφαλιάρες και κλοτσιές. Εκείνη την στιγμή, τους φώναξα: Μη με χτυπάτε στο χειρουργείο παιδιά, έχω πρόβλημα. Με έκαναν σκουπίδι, επειδή τους είπα ότι πάω στην δουλειά μου.»

«Παίζανε μαζί μου και με την ψυχολογία μου. Τους έλεγε ο επικεφαλής της διμοιρίας να με αφήσουν, με άφηναν και μετά από λίγο, με ξαναχτυπούσαν.

Φοβόμουν να τους κοιτάξω στα μάτια, μήπως μου έκαναν περισσότερα, μήπως με συνελάμβαναν. Έχω γνωματεύσεις από τους γιατρούς. Θα ήθελα να βρεθεί άμεση λύση και να βρεθούν και οι υπεύθυνοι, γιατί εγώ θα μπορούσα να ήμουν νεκρός.»

Η αντιμετώπιση που επιφύλαξαν οι ΜΑΤατζήδες στον 23χρονο εντάσσεται στο συνολικό διπλωματικό σχέδιο που έχουν στήσει στην ΕΛ.ΑΣ. για να διαχειριστούν τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το Χ.Υ.Τ.Α. στη Λευκίμμη. Στα πλαίσια της ειρηνευτικής αποστολής που απασχολεί 13 διμοιρίες των ΜΑΤ και δυνάμεις των ΟΠΚΕ, η ΕΛ.ΑΣ. απαιτεί από τους κατοίκους να ζητούν την άδεια των ΜΑΤ για να πηγαίνουν στο χωριό του ή να φεύγουν από αυτό. Η πατέντα αυτή φαίνεται στην υπεύθυνη δήλωση που είχε αναρτήσει o κάτοικος της περιοχής Δημήτρης Παλαιοχωρίτης τον Ιούλιο:

Ξέρετε τι συμβαίνει σε ένα χωριό της Ελλάδας; Ξέρετε τι συμβαίνει στη Λευκίμμη της Κέρκυρας; Φυσικά και δεν το ξέρετε γιατί τα ΜΜΕ πνίγουν το ζήτημα . Ένα ολόκληρο χωριό είναι περικυκλωμένο από 500 άνδρες των ΜΑΤ. Αυτό συμβαίνει γιατί οι κάτοικοι αντιδρούν στη λειτουργία ΧΥΤΑ δίπλα στο χωριό τους. Δείτε την υπεύθυνη δήλωση που αναρτώ. Κανείς δεν μπορεί να πάει στο χωράφι του ,να ποτίσει τις ντοματιές και να ταισει τις κότες του αν δεν έχει άδεια από την αστυνομία. Ενημερωθείτε, σε ένα χωριό της πατρίδας μας έχει καταληθεί η Δημοκρατία.

Ξέρετε τι συμβαίνει σε ένα χωριό της Ελλάδας; Ξέρετε τι συμβαίνει στη Λευκίμμη της Κέρκυρας; Φυσικά και δεν το ξέρετε…

Gepostet von Δημήτρης Παλαιοχωρίτης am Sonntag, 8. Juli 2018

Η κατάσταση περίπου κατοχής από τα ΜΑΤ στη Λευκίμμη έχει ήδη συμπληρώσει με επιτυχία τη μια δεκαετία. Αν κρίνουμε από τις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ., μάλλον εύχονται να τα εκατοστήσει.

Best of internet