Quantcast
THE STREAM

Ο Μαδούρο της Βενεζουέλας πηγαίνει στο μαγαζί του Salt Bae, ρίχνει αλάτι στις πληγές των φιλελέδων

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αποφάσισε να κάνει μια στάση καθώς γύριζε από την Κίνα και που θα έβρισκε καλύτερα


THE NEWSROOM · 18 Σεπτεμβρίου 2018

Άλλη μια απόδειξη ότι ο πρόεδρος Μαδούρο της Βενεζουέλας είναι στην πραγματικότητα φτιαγμένος για τη σόουμπιζ είχαμε χτες. Μετά την περσινή ερμηνεία του δημώδους άσματος που λέγεται Despacito στην εβδομαδιαία κυριακάτικη εκπομπή του, ο μουστακαλής πρόεδρος ετοιμάζεται να ταξιδέψει ακόμη πιο βαθιά στη βιομηχανία του θεάματος  – και μάλιστα με μία από τις πιο φάμπιουλους φυσιογνωμίες της.

Μιλάμε φυσικά για τον αγαπημένο μας Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Μαδούρο πέρασε από την Κωνσταντινούπολη το εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ και επιχειρηματία καθώς γύριζε από ένα σοβαρό business ταξίδι στην Κίνα, και όπως όλα δείχνουν η επίσκεψη θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Στο επίμαχο βίντεο (το οποίο στη συνέχεια κατέβηκε από τα social media) μπορούμε να απολαύσουμε τον Γκιοκτσέ να κόβει μια μπριζόλα με το στυλ που τον έκανε διάσημο και τον Μαδούρο να παίρνει το δωράκι του (λευκό μπλουζάκι με τη φάτσα του Salt Bae επάνω, φυσικά) και να ανάβει ένα king-size πούρο μετά το φαγητό. Για να κορυφωθεί ο σουρεαλισμός, όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οπλισμένοι φρουροί φροντίζουν να μην σκάσει κανένας ακάλεστος στη φάση.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μαδούρο γλεντάει, οι εχθροί του πονάνε.

(πηγή)

 

 

Best of internet