Quantcast
THE STREAM

Στο τροπικό Παναιτώλιο γυρίζει ριάλιτι η Λίντσεϊ Λόχαν, γιατί το Αγρίνιο είναι το νέο Μαϊάμι

Το Χόλιγουντ στρέφει το βλέμμα του στην εξωτική περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας


THE NEWSROOM · 30 Αυγούστου 2018

Μπορεί κατά βάση να θυμόμαστε τη γραφική περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για περιστατικά όπως η εισβολή προβάτων στην πόλη του Αγρινίου, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχει και την fabulous πλευρά της. Κι αν δεν το γνωρίζουμε εμείς κι εσείς, αυτό δε σημαίνει πως δεν το γνωρίζει και το Χόλιγουντ, το οποίο αυτές τις μέρες έκανε την εμφάνισή του μέχρι και στο Άγιο Όρος.

Κάπως έτσι βρέθηκε στο μαγευτικό Παναιτώλιο για τα γυρίσματα Χολιγουντιανού reality με την Lindsay Lohan ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Η γνωστή ηθοποιός μετά την προσάρτηση της Ιεράς Οδού με το ομώνυμο κλαμπ, ετοιμάζει ένα ριάλιτι το οποίο θα λαμβάνει χώρα στη Μύκονο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί ο ακριβής λόγος που η παραγωγή διάλεξε το Παναιτώλιο, θα μαθευτεί όμως από τη νέα χρονιά, όταν το επεισόδιο που θα περιέχει τα σχετικά πλάνα θα προβληθεί στο MTV.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου AgrinioPress, οι κάτοικοι βλέποντας το συνεργείο να δουλεύει κουφάθηκαν από το επίπεδο της παραγωγής, το οποίο ξεπερνά τα μεγάλα κανάλια της ελληνικής TV. Να σημειωθεί εδώ επίσης ότι το τοπικό blog panaitolionews.blogspot.com υποστηρίζει πως ο Δήμος Αγρινίου καθάρισε διάφορα σημεία της περιοχής από χόρτα και σκουπίδια για χάρη της Λίντσεϊ, με τη φήμη αυτή να διαψεύδεται όμως από το Δήμο.

Αυτό είναι το τρέιλερ της σειράς:

Σαν επόμενη κίνηση πιστεύουμε ότι η εξωτική περιοχή του Ξηρόμερου είναι ό,τι πρέπει για μερικά σκληρά γουέστερν.

 

Best of internet