Quantcast
THE STREAM

Με ανακοίνωση για ολοκαίνουριο Καφέ της Χαράς μπήκε ο πρώτος χειμώνας χωρίς μνημόνια

Ο Χάρης Ρώμας έχει ήδη 30 επεισόδια για το νέο Καφέ της Χαράς που θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά


THE NEWSROOM · 28 Αυγούστου 2018

Το ότι η ζωή μας θα εκτοξευθεί μετά τα μνημόνια (εδώ και μια βδομάδα περίπου ζούμε τον χρυσό αιώνα του Αλέξιου Τσίπρα, σε περίπτωση που το ξεχάσατε) μπορούμε να πούμε πως το περιμέναμε, το ότι θα ζήσουμε ένα τέτοιο θαύμα πάντως σίγουρα δεν το περιμέναμε. Κι όμως, όπως ακούσαμε από το στόμα του ίδιου του εγκέφαλου της νέας προσπάθειας, η επάνοδος στην εποχή που ζήσαμε πριν τα μνημόνια είναι ήδη εδώ: Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει φέτος στην TV με 30 νέα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον Κωνσταντίνο Καντακουζηνό αποκάλυψε την απίστευτη είδηση στο ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5, στην εκπομπή «Η Φωνή του Αιγαίου» και τον Γιώργο Κουφόπουλο. Το «Καφέ της Χαράς» θα είναι και πάλι μαζί μας 15 χρόνια μετά, με τα 30 επεισόδια να έχουν γραφτεί για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, φυσικά με τον Ρώμα ως σεναριογράφο.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, είναι η σειρά που ζήσαμε το Χάρη Ρώμα στο ρόλο του Μηδενιστή της Αρκαδίας:

Και του χούλιγκαν του Αστέρα Τρίπολης:

Και αυτή τη σκηνή που θα μπορούσε να μπει σε κάποια ταινία του Κουστουρίτσα:

Όπως είπε ο Χάρης Ρώμας:

«…Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του Καφέ της Χαράς. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.»

Σε ότι αφορά τους χαρακτήρες που σίγουρα είχατε κολλήσει στους τοίχους του παιδικού σας δωματίου, μπορείτε να είστε ήσυχοι. Οι περισσότεροι θα είναι εκεί:

«To Καφέ της Χαράς επιστρέφει με 30 νέα επεισόδια και όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις – τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονικά. Όλοι οι βασικοί θα παίξουν: Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς… Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου.

Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία.»

Και επειδή προφανώς έχετε πεθάνει από αγωνία, το αφήνουμε να γνωστοποιηθεί πως δε θα κάνουμε χειμώνα χωρίς Μανωλάκη. Όπως είπε ο Χάρης Ρώμας:

 «Οι τηλεοπτικοί Μανωλάκης και Βάλια θα επιτρέψουν κι αυτοί 15 χρόνια μεγαλύτεροι στους ίδιους ρόλους που το κοινό αγάπησε.»

Και για να είναι ακόμη πιο γκράντε το σκηνικό, ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά όχι απλά παίζουν ξανά τους παιδικούς τους ρόλους, αλλά θα είναι ακόμη μαζί και θα έχουν σαν σκοπό τους να κάνουν τον Πόπωτα και την πρωτευουσιάνα συμπέθερους. Για το κερασάκι στην τούρτα, η σειρά θα γυριστεί στο αυθεντικό Κολοκοτρωνίτσι, δηλαδή την Καρυά Αργολίδας, με τα νέα επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα το 2019 – 2020.

Απορούμε κι εμείς πως ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς Χάρη Ρώμα στη ζωή μας.

(πηγή)

 

 

 

Best of internet