Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Πατούλης μάλλον το ψήνει για Δήμαρχος Αθήνας οπότε ετοιμαζόμαστε για Νέο Χρυσό Αιώνα

Αναμένονται για την πρωτεύουσα, εποχές Αβραμόπουλου ή έστω Περικλέους;


Ο Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, το ενδιαφέρον του για τον Δήμο της Αθήνας. Η κίνηση του αυτή, έκανε χαρούμενους όλους του Αθηναίους που προσδοκούν να δουν κάποτε την πόλη τους να ζει ξανά έναν «Χρυσό Αιώνα» 2.500 χρόνια μετά την εποχή του Περικλέους.

«Δεν πρόκειται να χρυσώσουμε κανένα χάπι, εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης κατά την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του δήμου Αθηναίων στις επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις, ωστόσο είπε την φράση «σαν δήμαρχος της Αθήνας» σπεύδοντας να εκφράσει την… ελπίδα να μην το έχει γράψει η κάμερα.

Ο κ.Πατούλης σημείωσε ότι «η μητέρα του ζει στα Πετράλωνα» και ότι ο ίδιος «είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας και εκεί έζησε τις χρυσές εποχές της νεότητας του πριν πάει στο Μαρούσι ως γιατρός. Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν η νέα πρωτοβουλία στηρίζεται από κάποιο κόμμα, δηλαδή τη… ΝΔ, απάντησε «Είμαστε πάνω από κόμματα. Όποιο κόμμα θέλει ας έρθει» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «τον σέβεται» αλλά ότι παροτι ειναι «χρυσό παιδί, και είχε τη διάθεση, αυτά τα χρόνια δεν μετέτρεψε σε έργο».

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να ασκήσει κριτική στο Νίκο Τόσκα ζητώντας τον να «αναλάβει τις ευθύνες του για την ασφάλεια των πόλεων και ειδικότερα της Αθήνας, διαφορετικά να μεταβιβάσει τις εξουσίες του στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης».

Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του έμεινε σιωπηλός στο πόντιουμ, η σιωπή άλλωστε είναι χρυσός.

Πηγή 

 

Best of internet