Quantcast
THE STREAM

Δυστυχώς επέστρεψαν στο «ποιος έχει το μεγαλύτερο πυραυλάκι» οι Τραμπ και Κιμ

Η σχέση των δύο ανδρών έχει ξανά την παλιά της φλόγα


THE NEWSROOM · 24 Μαΐου 2018

Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανε ο Τραμπ στις σχέσεις του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν σήμερα, αγαπητοί φίλοι, με επιστολή που βγήκε στη δημοσιότητα από το Λευκό Οίκο. Στην επιστολή αυτή, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει την ακύρωση της συνάντησής του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου.

Επί της ουσίας επιστρέψαμε στη αλλοπρόσαλη πραγματικότητα που είχαμε αγαπήσει, με τον Ντόναλντ Τραμπ να διαφημίζει για ακόμα μία φορά το μέγεθος και την ισχύ των πυραύλων του. Συγκεκριμένα είπε:

Περίμενα με ανυπομονησία να βρεθώ εκεί μαζί σας, δυστυχώς, όμως, με βάση την οργή και την ανοιχτή εχθρικότητα που διαφάνηκε από την τελευταία δήλωσή σας, αισθάνομαι πως θα είναι ακατάλληλο, στην παρούσα συγκυρία, να έχουμε αυτή τη συνάντηση […] Μιλάτε για τις πυρηνικές σας δυνατότητες, αλλά οι δικές μας είναι τόσο μεγάλες και ισχυρές, που προσεύχομαι στον Θεό να μην χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουμε”, αναφέρει ο αμερικανός Πρόεδρος.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά και δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αγαπητοί φίλοι. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μας γυρίσουν πίσω δηλώσεις όπως «Θα τιθασεύσω με φωτιά τον διαταραγμένο Αμερικανό γεροξεκούτη».

Best of internet