Quantcast
THE STREAM

Με χάκαραν και έκαναν το σχόλιο για τον Μπουτάρη, δήλωσε ο Καμπόσος δήμαρχος Άργους

Θύμα των συνεργατών του υποστηρίζει ότι έπεσε ο πιο swag δήμαρχος της Ελλάδας


THE NEWSROOM · 21 Μαΐου 2018

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η εικόνα του 75χρονου Γιάννη Μπουτάρη πεσμένου στο έδαφος μετά από επίθεση αγνώστων σε εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων, ωστόσο πολλοί ήταν οι Ελληνόψυχοι οι οποίοι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ένιωσαν ότι όλο αυτό ήταν μια γροθιά στους εχθρούς του καλύτερου έθνους στον κόσμο. Κάτι τέτοιο συμπεραίνει κανείς βλέποντας τον δήμαρχο Μυκηνών- Άργους Δημήτρη Καμπόσο να σχολιάζει κάτω από την σχετική είδηση «Αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ».

Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο τον έχουμε μνημονεύσει πολλές φορές, όπως όταν παρευρέθηκε στο ανεπανάληπτο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στον Πύργο Ηλείας και όταν υποστηρίζαμε ότι όλη του η ύπαρξη θα μπορούσε να είναι ένα καλοστημένο prerformance, στο πλαίσιο του οποίου ίσως το επίμαχο σχόλιο για το περιστατικό Μπουτάρη να έβγαζε περισσότερο νόημα.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το ΣΥΡΙΖΑ και την ΚΙΝΑΛ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Καμπόσο να δώσει εξηγήσεις, ενώ ανέφερε σήμερα ότι «Οι ακραίες εκφράσεις από όπου και αν προέρχονται, τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται είναι εξίσου κατακριτέα από τη ΝΔ».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης ο Καμπόσος, αποφάσισε να κάνει με μεγάλη δεξιοτεχνία την κίνηση «Πουτσάκια-Καμμένου», δηλαδή ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ο ίδιος που έκανε το επίμαχο σχόλιο, αλλά ένας συνεργάτης του, ο οποίος μάλιστα συνεργάτης δεν εννοούσε ότι καλά έπαθε ο Μπουτάρης, αλλά ήταν ένα γενικό σχόλιο ότι οι προδότες έχουν μια τέτοια μοίρα.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Καμπόσος ανακοίνωσε:

«οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος από τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου».

Εξυπακούεται ότι ακολούθησε και ένα βιντεο-διάγγελμα από τον Δήμαρχο, ο οποίος φοντάροντας ξανά σε μαιάνδρους, αγάλματα και ένα αστέρι της Βεργίνας, λίγο πολύ είπε σόρι-νοτ σόρι, εμένα οι δημότες μου μ’ αγαπάνε γιατί είμαι ελληνικός Έλληνας:

Gepostet von Δημήτρης Καμπόσος am Sonntag, 20. Mai 2018

Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η τοποθέτηση αυτή προσβάλει τους δημοκρατικούς πολίτες του Άργους. Πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους και πρώτα απ’ όλα από το κόμμα του τη ΝΔ της οποίας είναι στέλεχος.».

Με τον προπηλακισμό του Μπουτάρη φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε και o δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Πασχαλίδης, από την παράταξη που έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας,  ο οποίος όχι μόνο επιδοκίμασε τις βιαιοπραγίες κατά του κ. Μπουτάρη, αλλά ανέφερε ότι τώρα σειρά για ξύλο έχουν οι βουλευτές. Αυτή η δήλωση δημιούργησε επιπλέον αναστάτωση εντός της ΝΔ και ο δημοτικός σύμβουλος υποχρεώθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του.

 

Περιμένουμε να διευκρινιστεί εάν το επίμαχο σχόλιο για τον Μπουτάρη το έκανε ο γιός του Πάνου Καμμένου.

Πηγή: enikos.gr, in.gr

Best of internet