Quantcast
THE STREAM

Για κάποιο γαμημένο λόγο ρώσος αθλητής του curling είναι ύποπτος για ντόπα

Μάλλον προσπαθούσε να αποδείξει ότι το κέρλινγκ είναι ένα άθλημα όπως όλα τα υπόλοιπα


THE NEWSROOM · 20 Φεβρουαρίου 2018

Για ντοπάρισμα κατηγορείται ρώσος αθλητής του curling που κυκλοφορεί με το εύηχο όνομα Alexander Krushelnitsky και που απέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα το χάλκινο μετάλλιο σε αυτό το κατά τ’ άλλα ακατανόητο άθλημα.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς υποπτεύονται ότι κάνει χρήση της παράνομης ουσίας μελντόνιουμ, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Οι συναθλητές ελπίζουν να έχει γίνει κάποιο λάθος, αλλά σχεδόν όλοι έσπευσαν να εξηγήσουν πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να ντοπάρεται στο κέρλινγκ.

Όπως για παράδειγμα η Viktoria Moiseeva, που είπε ότι «στο άθλημά μας δεν χρειάζεται να γίνεις πιο γρήγορος ή πιο δυνατός: το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ακριβής. Δεν μπορώ να φανταστώ τι ουσία θα μπορούσε να πάρει κανείς για το curling… γι’ αυτό και δυσκολεύομαι να το πιστέψω».

O προπονητής της γυναικείας ομάδας curling, Sergei Belanov, τα έχωσε λίγο περισσότερο λέγοντας ότι «Είναι τελείως χαζό. Αλλά ο Alexander δεν είναι χαζός. Συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω».

Έτσι κι αλλιώς, εμείς έχουμε ταχθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα υπέρ της υπερ-τούμπανης νορβηγικής ομάδας κέρλινγκ, που δίνει δωρεάν μαθήματα στυλ στον κόσμο.

Best of internet