Quantcast
THE STREAM

Δεν μπλέκεις με τη νορβηγική ομάδα curling

Mε ζέξυ ροζ παντελόνια γιόρτασε η νορβηγική ομάδα κέρλινγκ τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2018

Η ανθρωπότητα έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια στην κατανόηση αυτού του κόσμου, αγαπητοί φίλοι, και στην εξιχνίαση μεγάλων μυστηρίων, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια και αθλήματα που δεν θα καταλάβουμε ποτέ πώς παίζονται ή γιατί, σε τελική ανάλυση, υπάρχουν.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και το κέρλινγκ, που ποτέ κανείς δεν κατάλαβε πότε εμφανίστηκε και για ποιον γαμημένο λόγο, αλλά είναι εκεί, θεωρείται ολυμπιακό άθλημα, έχει κοινό και εθνικές ομάδες που συμμετέχουν και διεκδικούν τη νίκη.

Να, για παράδειγμα εδώ βλέπετε αποσπάσματα από τους φετινούς χειμερινούς ολυμπιακούς αλλά υποπτευτόμαστε ότι δεν νιώθετε με τίποτα τι παίζει και γιατί το πλήθος ζητωκραυγάζει.

Όπως και να χει, αυτό που έχει απασχολήσει κατά βάση τα μέσα δεν είναι το άθλημα ως τέτοιο, αλλά η συμμετοχή της νορβηγικής ομάδας που κάνει κάθε φορά όλο και πιο ψυχεδελικές εμφανίσεις, φορώντας ακατανόητα παντελόνια.

Όπως για παράδειγμα αυτά:

Ή αυτά:

Ή αυτά εδώ:

Χθες, λόγω της ειδικής περίστασης, ωστόσο, φρόντισαν να ντυθούν αναλόγως και να φορέσουν τα ερωτιάρικα ροζ παντελόνια που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:

Είναι ή δεν είναι οι καλύτεροι τύποι που παίζουν εκεί έξω;

 

 

Best of internet