Quantcast
THE STREAM

12 καμήλες αποκλείστηκαν από διαγωνισμό ομορφιάς γιατί ήταν μποτοξαρισμένες

Αυτός ο κόσμος οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο απόλυτο χάος


THE NEWSROOM · 24 Ιανουαρίου 2018

Η παράνοια έχει καταλάβει πλέον κι επίσημα αυτόν τον κατά τ’ άλλα όμορφο πλανήτη, αγαπητοί φίλοι, σε τέτοιο σημείο που έχουμε αρχίσει να υποπτευόμαστε ότι κάποιος μας ψεκάζει με ψυχοτρόπες ουσίες.

Η τελευταία ένδειξη που έχουμε γι’ αυτό έρχεται από το μακρινό Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου και διοργανώνεται σε ετήσια βάση ένας διαγωνισμός ομορφιάς για καμήλες.

Επειδή όμως ο διαγωνισμός ομορφιάς είναι πολύ basic, οι φίλοι μας αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα τα κακόμοιρα ζώα. Κάπως έτσι, βραβεία θα δοθούν και στις καμήλες που είναι πιο γρήγορες, υπάκουες, φωτογενείς κ.α.

Το φεστιβάλ λέγεται «King Abdulaziz Camel Festival», διαρκεί 28 ολόκληρες μέρες και οι ιδιοκτήτες με τις ομορφότερες καμήλες μοιράζονται ένα έπαθλο που αγγίζει τα 57 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Τα ποσό είναι τόσο μεγάλο που, όπως φαντάζεστε, ωθεί τους ιδιοκτήτες στο να κάνουν διάφορα ηλίθια πράγματα για να σουλουπώσουν τις καμήλες τους. Το πράγμα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, ώστε η διοργάνωση έχει ορίσει συγκεκριμένους κανόνες και προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως για παράδειγμα:

«Οι καμήλες που εντοπίζονται με τα προσθετικά στα χείλη, ξυρισμένες, βαμμένες σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος ή με αλλαγές στη φυσική μορφή τους θα αποκλείονται»

Σε αυτά τα πλαίσια, και κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης, οι διοργανωτές του φεστιβάλ αποφάσισαν να απαγορεύσουν σε 12 καμήλες να συμμετέχουν, επειδή οι ιδιοκτήτες τους ήταν αρκετά ηλίθιοι για να τις πλακώσουν στα botox.

Δείτε παρακάτω εικόνες από αυτό το θαύμα του ανθρώπινου πολιτισμού.

 

Best of internet