Quantcast
THE STREAM

Στο μεταξύ, ο Γκλέτσος συνεχίζει να βάζει τη σφραγίδα του κράτους σε random πράγματα

Και λίγο χρώμα στις ζωές μας


THE NEWSROOM · 11 Ιανουαρίου 2018

Πολλά πράγματα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αγαπητοί φίλοι, αλλά αν υπάρχει κάτι που θα μελετηθεί εντατικά από τους ιστορικούς τις επόμενες δεκαετίες, αυτό θα είναι η μαζική παραγωγή Δελτίων Τύπου από το Δήμο Στυλίδας, επί δημαρχίας Απόστολου Γκλέτσου.

Θα θυμάστε, για παράδειγμα, εκείνη την τραμπούκικη ανακοίνωση που είχε βγάλει ο Δήμος Στυλίδας πριν από λίγο καιρό, όταν κάποιοι είχαν κάνει καταστροφές σε ένα καινούργιο αντλιοστάσιο, με το υστερόγραφο : «Όποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε». Ή όταν, λίγο αργότερα, με τη σφραγίδα πάντα του ελληνικού κράτους, ο Απόστολος Γκλέτσος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στον Ερντογάν σε τούρκικα, ελληνικά και αγγλικά ζητώντας του να πάει από κει που ήρθε.

Μετά τις απανωτές φρίκες και τις εκρήξεις θυμού, ο Απόστολος Γκλέτσος φαίνεται να μαλάκωσε ,δημοσιεύοντας ένα διαφορετικό Δελτίο Τύπου αυτή τη φορά.

Φουσκωμένος από περηφάνεια με την καινούργια του αγορά, ο Δήμαρχος Στυλίδας αράζει με τους κολλητούς δίπλα από το καινούργιο εκχιονιστικό και από κάτω γράφει «Τώρα ας χιονίσει όσο θέλει! Με γεια μας!»

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τίποτα πιο κουλ.

Best of internet