Quantcast
THE STREAM

Κάτι μεταξύ Ρούλας Κορομηλά και Δημάρχου Βόλου παριστάνει ο Αχιλλέας Μπέος και αυτά τα Χριστούγεννα

Μπορεί να έχει τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του, αλλά δε μπορεί να πει όχι σε μια καλή τελετή φωταγώγησης


Χρήστος Πρόεδρος · 6 Δεκεμβρίου 2017

Ανενόχλητη δημαρχάρα που μοιράζει πόνο και ομορφιά συνεχίζει να είναι ο Αχιλλέας Μπέος δύο χρόνια αφ’ ότου τέθηκε σε αργία από τα καθήκοντά του στο Δήμο Βόλου λόγω της υπόθεσης με τους στημένους αγώνες. Ο τιτάνας Μπέος που υποτίθεται ότι έχει τεθεί σε αργία, μπορεί να συνελήφθη για τελευταία φορά μόλις πριν από λίγες ημέρες για τα γαλλικά που πέταξε στο γήπεδο, μπορεί να ανοίγει ξανά η υπόθεση της μήνυσης για αντιποίηση αρχής κατ’ εξακολούθηση, μιας και παρ’ ό,τι σε αργία, ο Μπέος συνεχίζει να μοστράρεται ως Δήμαρχος Βόλου, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Αχιλλέας έχει μια μεγάλη και ακατανίκητη αδυναμία: Τις φαντασμαγορικές φωταγωγήσεις για τα Χριστούγεννα.

Όπως πέρυσι μας χάρισε μια μνημειώδη φαντασμαγορία με Σάκη Ρουβά και απελευθέρωση περιστεριών με σύνδρομο Στοκχόλμης, έτσι και φέτος, ο Αχιλλέας Μπέος συστήνεται ως δήμαρχος και κάνει στο Βόλο ότι θα μπορούσε να κάνει η Ρούλα Κορομηλά έξω από το δημαρχείο της Ερμούπολης.

Ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook μετράει αντίστροφα για το μεγάλο event με τα άπειρα λαμπιόνια, τις χωρωδίες, τον εορταστικό Σταν και την Έλενα Παπαρίζου και φυσικά τον Αχιλλέα Μπέο, που θα είναι δήμαρχος, αλλά δε θα είναι, αλλά θα είναι σαν να είναι.

Ανάμεσα σε από μικροφώνου σχόλια για τα μπούτια της Έλενας Παπαρίζου, ο Αχιλλέας Μπέος ενορχηστρώνει επί σκηνής με τιμές και προσφώνηση δημάρχου την απόλυτη αποθέωση του Ωραίου, όπως μας έχει συνηθίσει ο Θεσσαλλός ηγεμόνας.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει παυθεί από τα καθήκοντά του εδώ και πολύ καιρό, ενώ μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άνοιξε και πάλι το θέμα της δικαστικής διερεύνησης για το αδίκημα της αντιποίησης τίτλου κατ’ εξακολούθηση από πλευράς Αχιλλέα Μπέου, ύστερα από την έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου στην πρωτόδικη απόφαση.

Best of internet