Quantcast
THE STREAM

Σε αργία τίθεται από σήμερα με επίσημη απόφαση ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος

Καθώς κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για διάφορα αδικήματα όπως η διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης


THE NEWSROOM · 14 Δεκεμβρίου 2015

Διαβάζουμε εδώ:

Μετά από καθυστερήσεις μηνών, ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται από σήμερα το πρωί και επισήμως σε αργία από τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Βόλου. Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης καλείται να ορίσει αντικαταστάτη εντός πέντε ημερών. Σημειώνεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος παραπέμπεται σε δίκη για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

beos-axilleas

Η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχουν εστάλη με συστημένη επιστολή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και παραδόθηκε από υπάλληλο των ΕΛΤΑ στον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας.

Mόλις πριν λίγες μέρες ο Μπέος απειλούσε διάφορους ανθρώπους με ξυλοδαρμό από ομάδες τραμπούκων που θα σχηματίσει ο ίδιος.

Η διαπιστωτική πράξη, με την οποία τίθεται σε αργία ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011, είχε υπογραφεί από τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ηλία Τσέλιγκα στις 2 Δεκεμβρίου.

Την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή έγινε προσπάθεια επίδοσης του εγγράφου, αλλά η απάντηση ήταν ότι απουσίαζε η υπάλληλος που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Αυτό το τελευταίο ήταν σίγουρα κάτι με άρωμα Ελλάδας.

Τον Αχιλλέα Μπέο βαρύνουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και η δίκη έχει οριστεί για τις 15 Απριλίου 2016

Δεν αφήνετε αυτή την αθώα ψυχή να πολιτευτεί παλιάνθρωποι.

Best of internet