Quantcast
THE STREAM

Καταζητούμενος σκάει στην εκπομπή της Τατιάνας πριν παραδοθεί γιατί έχουμε 1998

Μία millenial εκδοχή της υπόθεσης Σορίν Ματέι


THE NEWSROOM · 1 Δεκεμβρίου 2017

Σε ποιον δεν είχε λείψει η ποιοτική τηλεόραση των 90s, αγαπητοί φίλοι, που ήταν γεμάτη έγκλημα και θανατικό; Η τηλεόραση του Έψιλον, που με μεράκι φροντίζει τα τελευταία χρόνια να μας ταξιδεύει στα χρυσά χρόνια της μαχητικής δημοσιογραφίας, κατάφερε χθες να βρει τον καταζητούμενο ληστή με το ψευδώνυμο «χοντρός» ο οποίος διώκεται το τελευταίο διάστημα από τις Αρχές.

Ο Ανδρέας Τουρνάς, που κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία ληστών, εμφανίστηκε χθες στο πλατό του Tatiana Live, λίγη ώρα πριν παραδοθεί στις Αρχές προκειμένου να απευθυνθεί για πρώτη και τελευταία φορά στον ελληνικό λαό και να τον πείσει για την αθωότητά του.

Την συμμορία απάρτιζαν, σύμφωνα με την αστυνομία, ο «κοντός», ο «ψηλός» και ο «χοντρός», δηλαδή ο φίλος που εμφανίστηκε χθες στην τηλεόραση του Έψιλον.  Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο μόνος που ξέρει είναι ο «ψηλός» επειδή έκαναν παρέα. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η φωτογραφία που έχουν δημοσιοποιήσει οι Αρχές είναι παλιά, πριν ακόμα ξεκινήσει box και αδυνατίσει, απαντώντας στον χαρακτηρισμό του «χοντρού».

Ο Ανδρέας Τουρνάς αποχωρώντας από το πλατό έδωσε το χέρι του στο κοινό, ενώ όταν βγήκε έξω τον περίμενε ένα αστραφτερό περιπολικό.

Την παράδοση του καταζητούμενου, μετέδωσε προφανώς ο Νίκος Ευαγγελάτος, λογικά ενθυμούμενος τις παλιές του επιτυχίες.

Best of internet