Quantcast
THE STREAM

Την ενοχή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ζήτησε ο εισαγγελέας

Αντί να τον τιμήσουμε τον τρέχουμε στα δικαστήρια


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2017

Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε πάλι αγαπητές φίλες και φίλοι, στην επαναλαμβανόμενη παράσταση που λέγεται «Η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της».

Η χώρα που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, συνεχίζει να κυνηγάει χωρίς σταματημό τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ τον Ανδρέα Γεωργίου.

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Εφημερίδας Συντακτών:

Την ενοχή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, όπου δικάζεται ο πρώτος σχετικά με την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, επί μερικούς μήνες, Αύγουστο με Νοέμβριο του 2010, διατηρούσε την θέση του στο ΔΝΤ ενώ ήδη είχε αναλάβει επικεφαλής της Αρχής και δεν συγκαλούσε το Διοικητικό της Συμβούλιο με αποτέλεσμα η απόφαση για την αποτίμηση των αναθεωρημένων προς τα πάνω στοιχείων για το έλλειμμα να μην έχει την σύμφωνο γνώμη των μελών της Διοίκησης.

Αύριο αναμένεται η απόφαση του Εφετείου Πλημμελημάτων και ελπίζουμε η δικαιοσύνη να αφήσει ήσυχο τον ήρωα κ. Ανδρέα Γεωργίου, που σε ρόλο διπλού πράκτορα είχε διεισδύσει στο ΔΝΤ για να βοηθήσει την χώρα του, ενώ συγχρόνως προσπαθούσε με νύχια και με δόντια από την θέση του στην ΕΛΣΤΑΤ να μη καταλήξει η χώρα στα νυχιά του ταμείου για το οποίο δούλευε.

Best of internet