Quantcast
THE STREAM

O αρχιψεκασμένος Δημήτρης Καμμένος ψηφίστηκε σήμερα αντιπρόεδρος της Βουλής

O νέος Αντιπρόεδρος της Βουλής είχε γίνει διάσημος στα social media για τις ρατσιστικές του αναρτήσεις


THE NEWSROOM · 5 Ιουλίου 2017

Με 182 ψήφους «υπέρ» και 14 «παρών» εξελέγη, μετά από ονομαστική ψηφοφορία Η΄Αντιπρόεδρος της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος. «Παρών», δήλωσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι εξής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Φίλης, Μάκης Μπαλαούρας, Μ. Κάτσης, Γ. Ψυχογιός και Ευαγγελία Καρακώστα.

Με 188 ψήφους «υπέρ» και 8 «παρών» εξελέγη Θ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. Η σημερινή διαδικασία υλοποιήθηκε σε συνέχεια της πρόσφατης αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής που προέβλεψε εκλογή και από την 6η και 7η σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο Δημήτρης Καμμένος το 2015, είχε γίνει για 12 ώρες υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τόση ώρα χρειάστηκε, μέχρι να βγούν στο προσκήνιο ρατσιστικά tweets που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Βέβαια ο συνονόματος άλλα όχι συγγενής του προέδρου των ΑΝΕΛ, δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του ψεκασμένου tweet καθώς πρόσφατα είχε κατακεραυνώσει γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ κατηγορώντας την για ανθελληνισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Best of internet