Quantcast
THE STREAM

Ήρωας οπαδός της Millwall την έπεσε μόνος τους σε τρεις τρομοκράτες του Λονδίνου και δέχτηκε οκτώ μαχαιριές

Άντε γαμηθείτε, είμαι Millwall


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2017

“Άντε γαμηθείτε είμαι Millwall” φώναξε ο 47χρονος Roy Larner, όταν είδε τους 3 τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Λονδίνο, να κρατάνε μαχαίρια και να μπαίνουν στην παμπ στην οποία έπινε την μπύρα του και να φωνάζουν “Αλλάχ Ακμπάρ”.

Με το που άκουσαν την ατακάρα του 47χρονου από το Πέκαμ, οι τρεις τρομοκράτες πήγαν κατά πάνω του και τον μαχαίρωσαν 8 φορές. Με την πράξη του αυτή ο γενναίος Roy έδωσε την ευκαιρία στους άλλους πελάτες της παμπ να φύγουν ασφαλείς.

Ο Roy έμεινε και πάλεψε μόνος του με γυμνά χέρια και με τους τρεις, συνεχίζοντας να τους φωνάζει ” άντε γαμηθείτε είμαι Millwall”.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην Sun:

Τους είδα να κρατάνε μεγάλα μαχαιριά και φώναζαν κάτι για τον Αλλάχ. Μετά φώναζαν Ισλάμ, Ισλάμ, Ισλάμ. Σαν ηλίθιος που είμαι φώναξα για να τους νευριάσω, μετά έκανα μερικά βήματα προς το μέρος τους και τους είπα ” Άντε γαμηθείτε, είμαι Millwall. Τότε μου επιτέθηκαν

Ο Roy μετά την επίθεση μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο St Thomas, όπου υπεβλήθη σε χειρουργεία στο κεφάλι, στο στήθος και στα δάχτυλα. Ευτυχώς ο ηρωικός οπαδός της Millwall ξεπέρασε τον κίνδυνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Εκτός από τους οπαδούς της Millwall που δηλώνουν ότι ο Roy δεν πρέπει να ξαναπληρώσει ποτέ μπύρα στην ζωή του.

 

 

Στην Αγγλία τρέχει και ένα Crowdfunding για να βοηθηθεί οικονομικά ο ηρωικός Roy. Μάλιστα έχουν μαζευτεί ήδη 7.000 λίρες.

 

Best of internet