Quantcast
THE STREAM

Μεξικό: Η εξουδετέρωση ενός αρχηγού καρτέλ από το στρατό χτες είναι πιο εξωφρενική από ό,τι δείχνει το Narcos (VIDEO)

Το Μεξικό πρέπει να είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος για να ζεις


LUBEN CREW · 10 Φεβρουαρίου 2017

narcos-season-2-trailer-screen-grab

Φανταζόμαστε πως πολλοί από εσάς έχετε δει το Narcos, τη σειρά που περιγράφει τα κατορθώματα του πασίγνωστου βαρώνου της κόκας Πάμπλο Εσκομπάρ. Γυναίκες, τόνοι ναρκωτικών και άπειρα όπλα, βία, θανατικά κτλ.

NARCOS S01E06 " Eplosivos"

Η σκηνή του μεγαλύτερου ναρκοεμπορίου στον κόσμο αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι πια η Κολομβία, αλλά το Μεξικό. Αυτής της χώρας οι ταλαίπωροι κάτοικοι ζουν πλέον μέσα στον καθημερινό πόλεμο αστυνομίας και στρατού με πάνοπλους γκάνγκστερ που πληρώνονται από ζάπλουτους μεγαλέμπορους ναρκωτικών.

130328174606-05-uruapan-violence-horizontal-large-gallery

Αν λοιπόν [SPOILER] θυμάστε τη σκηνή αυτή από το Narcos, όπου η αστυνομία της Κολομβίας σκοτώνει το Gacha, έναν από τους εμπόρους ναρκωτικών:

Τότε αυτές οι σκηνές όπου αντίστοιχα οι Πεζοναύτες του Μεξικού εξουδετερώνουν (= τρώνε λάχανο) τον αρχηγό του καρτέλ Beltran Leyva, ονόματι Juan Francisco Patron Sanchez και γνωστό ως H2, κάτι θα σας θυμίσουν:

Άλλη μια γωνία:

Ο θάνατος του ηγετικού στελέχους του καρτέλ  μαζί με τους μπράβους του στην περιοχή Tepic, Nayarit επιβεβαιώθηκε (προσοχή σκληρές εικόνες) από τις μεξικάνικες αρχές. Η αλήθεια είναι πως όπως φαίνεται οι μεξικάνικες αρχές χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να πετύχουν το σκοπό τους.

Best of internet