Quantcast

Το South Park ετοιμάζει 60λεπτο επεισόδιο για την πανδημία, γιατί μόνο αυτό μπορεί να καταλάβει το 2020 πλέον

Εκεί φτάσαμε

THE NERDSTREAM

17 Σεπτεμβρίου 2020

Είδαμε κάμποσα quarantine specials στην τηλεόραση μέσα στην καραντίνα γιατί, όσο να πεις, κάτι έπρεπε να κάνουν κι αυτοί. Είδαμε reunions Community και Parks and Recreation, ενώ το καλύτερο πανδημικό επεισόδιο ήταν χαλαρά αυτό του Mythic Quest. Αν κάποιο τηλεοπτικό φορμάτ πάντως έχει έναν προνομιακό χώρο να παίξει μπάλα εν μέσω πανδημίας αυτό είναι το animation, μιας και η διαδικασία παραγωγής του επηρεάζεται συγκριτικά λιγότερο.

Το South Park λοιπόν, δηλαδή ο μπαμπάς του ενηλικοεφηβικού edgy animation, ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό special πάνω στην καραντίνα στις ΗΠΑ, η οποία εδώ που λέμε είναι μια αρκούντως χαοτική κατάσταση. Το επεισόδιο θα ονομάζεται The Pandemic Special και θα προβληθεί από το Comedy Central στις 30 Σεπτεμβρίου.

Για την ιστορία, η 23η σεζόν της σειράς των Trey Parker και Matt Stone ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε έναν πολύ πιο απλό ακόμα κόσμο, ενώ το πανδημικό special θα αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα, 24η σεζόν του South Park. Κατά τ’ άλλα, η σειρά ανανεώθηκε μέχρι και το 2022, οπότε έχει μέλλον ακόμα.

Best of internet