Quantcast
THE STREAM

O Kωνσταντίνος Μπογδάνος αυτοαπολύθηκε από τον ΣΚΑΙ γιατί ένιωθε δημόσιος υπάλληλος

Πόσο άσχημα παίζει να νιώθουν με αυτό οι actual δημόσιοι υπάλληλοι


THE NEWSROOM · 28 Φεβρουαρίου 2018

Την ψυχούλα του άνοιξε για ακόμη μία φορά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τη συνεργασία του με το ΣΚΑΪ, στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα μίλησε για την αδικία που βίωσε εντός του καναλιού, με διάφορους κακόβουλους που υπέσκαψαν τη θέση του ρίχνοντάς τον στην ανεργία. Από την άλλη, υποννόησε ότι ήταν έτσι κι αλλιώς μία καλή στιγμή να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να νιώθει σαν «δημόσιος υπάλληλος».

«Δεν μετάνιωσα για τον αυθορμητισμό μου, διότι στον ΣΚΑΪ εγώ είχα καταντήσει κατά κάποιον τρόπο δημόσιος υπάλληλος. Πήγαινα εκεί, έκανα την εκπομπή, τα θέματα ήταν λίγο – πολύ προκάτ και προσδιορισμένα από τον σταθμό. Και έρχεται σε κάποια στιγμή ένα κακόβουλο χαλασμένο τηλέφωνο από κάποιους και βρίσκομαι από τη μία μέρα στην άλλη με τη μέρα μου άδεια. Ε κάποιος δε θα υπήρχε που με περίμενε στη γωνία; Εδώ με περιμένουν εκτός σταθμού, δε θα με περιμένει κάποιος εντός σταθμού;».

Τι συμβαίνει, αγαπητοί φίλοι; Ποιοι περιμένουν στη γωνία τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο εντός και εκτός του σταθμού; Τι συμφέροντα εξυπηρετούν αυτοί που θέλουν να στερήσουν από την ελληνική τηλεόραση τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο; Και, επιτέλους, ψυχή από πέτρα έχουν αυτοί οι άνθρωποι, που δεν λυγίζουν στη θέα αυτού του στεναχωρημένου μούτρου;

 

 

Best of internet