Quantcast
ORIGINALS

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ διαφημίζει ρολόι, σκοτώνει ελάφι και κάνει νέους φίλους στη Ρωσία (VIDEO)

Μπορεί ο Βλαδίμηρος, μετά την Ελλάδα, να σώσει και το Ζεράρ από την κατρακύλα;


LUBEN CREW · 31 Ιανουαρίου 2016

Ο Ζεράρ Ντεπαντιέ, εδώ και κάποιους μήνες, έχει πολιτογραφηθεί Ρώσος πολίτης για να επωφεληθεί της χαμηλότερης φορολογίας στη χώρα του Πούτιν και στη Ρωσία παλεύει με νύχια και με δόντια να ρίξει κι άλλο την εικόνα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας και η ακόλουθη διαφήμιση:

Εδώ ο Ντεπαρντιέ διαφημίζει ένα ρωσικό ρολόι στα πλαίσια κυνηγιού στην ύπαιθρο, με την κεντρική ιδέα να είναι πως πρέπει να σαι στην ώρα σου για να σκοτώσεις ένα ελάφι, όπως κάνει εν προκειμένω ο Γάλλος σταρ. Το διαφημιστικό δε συγκέντρωσε τις καλύτερες των κριτικών, με πρόσφατη τη μνήμη πολλών δημοσιευμένων φωτογραφιών και βίντεο σκοτωμένων ζώων, με αποκορύφωμα το λιοντάρι Σεσίλ που σκότωσε Αμερικάνος οδοντίατρος.

Η φάση δεν πηγαίνει και πολύ καλά για τον Ντεπαρντιέ, καθότι, πέραν της απόφασής του να φύγει στη Ρωσία για φορολογικούς λόγους που δεν έγινε δεκτή με χειροκροτήματα στην πατρίδα του, δείχνει να τον έχει πάρει γενικότερα η κάτω βόλτα, αν σκεφτούμε πως τα τελευταία χρόνια πολλάκις έχει προκαλέσει με πράξεις και δηλώσεις του, όπως όταν δήλωσε πως σκότωσε και έφαγε δυο λιοντάρια στη Μπουρκίνα Φάσο το 2014 ή όταν κατούρησε το χαλί σε αεροπλάνο το 2011. Μένει να δούμε αν η νέα ταινία, στην οποία θα ενσαρκώσει το Στάλιν, θα σημάνει κάτι καλύτερο για το Γάλλο αστέρα.

gerard-depardieu-il-va-interpreta-pe-stalin-intr-o-coproductie-internationala-18524588

Best of internet