Quantcast
ORIGINALS

26 φρατζόλες έργα τέχνης από την φουρνο-γκαλερί των Γιαννιτσών

Εθνικός Φούρνος Σύγχρονης Τέχνης


Χρήστος Πρόεδρος · 19 Ιανουαρίου 2018

Όταν ο άνθρωπος είναι μερακλής και φιλότιμος, όλα μπορεί να τα καταφέρει, αγαπητοί φίλοι, είναι γνωστό αυτό. Όπως αυτός ο φούρναρης ο οποίος βγάζει τρελά γούστα πάνω στις φρατζόλες, όπως βλέπουμε από τη σελίδα του φούρνου του, αφού φαίνεται ότι ο ο συγκεκριμένος φούρναρης φιλοτεχνεί φρατζόλες για όλες τις περιστάσεις. H καλλιτεχνική φλέβα αυτού του τύπου μετατρέπει σιγά σιγά την πόλη των Γιαννιτσών σε πολιτιστική και καλλιτεχνική πρωτεύουσα του ηλιακού μας συστήματος, φέρνοντας τον κόσμο πιο κοντά στην τέχνη και το Αγαθό, μια φρατζόλα τη φορά.

Edit 15/1/2019: Ο φούρναρης της καρδιάς μας είναι και το 2019, ακριβώς μετά τις εξελίξεις με την παραίτηση Καμμένου και λίγο πριν την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για μας πει ότι κάτι ψήνεται στο μέτωπο της Μακεδονίας φυσικά. H φάση έχει ψωμί:

Πέθανε ο Κάποιος; Ο φούρναρης ψήνει μια φρατζόλα “RIP”. Πέθανε ο Χιού Χέφνερ; Ο φούρναρης ψήνει μια φρατζόλα με RIP ΚΑΙ λυπημένο κουνελάκι. Πέθανε ο Ευγένιος Γκέραρντ; Ο φούρναρης ψήνει μια φρατζόλα ταγκάροντας τον προπονητή αναλογικά.

 

Θέλετε να κάνετε μια ωραία παπάρα στη χωριάτικη, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να ξεχάσετε, ή ακόμα χειρότερα να εκχωρήσετε την ιστορία του τόπου σας; Ο φούρναρης ΧΑΡΑΖΕΙ εξωτερική πολιτική μία φρατζόλα τη φορά.

 

Είστε φαν του τουίτι, του γουίνι δε που, ή του Σογκόκου;

 

Θέλετε να ρίξετε το #NBAVOTE σας όπως και δήποτε; Φουρνίστε το.

 

Θες να τη μπεις στους φανατικούς της φίατ, ή της BMW;

 

Θέλετε να τη μπείτε σε κάποιον εξαιρετικά πεινασμένο Βάζελο;

 

Μήπως τελικά στα ψωμιά χωράνε οπαδικά;

 

Θέλετε μήπως να φτιάξετε μια βρώσιμη πινακίδα;

 

Θέλετε να τη μπείτε στην ταμπέλα του από πάνω;

 

Θέλετε μήπως να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μετά από καιρό κάτι που να σας αξίζει πραγματικά;

 

Θεωρείτε ότι τα facebook event είναι κάπως απρόσωπα, αδιάφορα, άνοστα και με χαμηλή θρεπτική αξία;

 

Είστε θαυμαστής κάποιου που μοιάζει σχετικώς με τον Δημήτρη Μητροπάνο;

 

«Με τη χούντα τρώγαμε ψωμάκι;»

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και ο καλλιτεχνικός ο φούρνος όλα τα φουρνίζει, αγαπητοί φίλοι, οπότε είτε πρόκειται για κάποια απώλεια, είτε για κάποιο ιδιαίτερο γούστο, είτε πρόκειται για κάποια ανάγκη εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας, ο άνθρωπός σας είναι ο φούρναρης που κρύβεται πίσω από τον φούρνο-Λούβρο των Γιαννιτσών.

Best of internet