Quantcast
ORIGINALS

Εντωμεταξύ, η κλοπή ρεύματος είναι η νέα τάση μεταξύ ελλήνων σελέμπριτις που το ζουν στα στενά

Ανησυχία προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων ρευματοκλοπής μεταξύ ανθρώπων του καλλιτεχνικού μπλοκ της χώρας


Κορίνα Πετρίδη · 3 Νοεμβρίου 2017

Σε ένα επικίνδυνο… σπορ φαίνεται να επιδίδονται το τελευταίο διάστημα οι έλληνες celebrities, με τις υποθέσεις ρευματοκλοπής να έχουν πάρει διαστάσεις…μάστιγας! Όπως αναφέρουν πολύ έγκυρα ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΣΠΡΕΣΣΟ, η ανάγκη έχει ρίξει πολλούς διάσημους συμπολίτες μας σε παραβατικές πρακτικές όπως το ψαλίδισμα καλωδίων για να γλιτώσουν μέρος της αποπληρωμής τσουχτερών…λογαριασμών.  Η πιο πρόσφατη περίπτωση ήταν 49χρονου τραγουδιστή ο οποίος χρωστούσε στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 2.500 ευρώ.  

Η ολοένα πιο διαδεδομένη αυτή τάση (pun unintended) φαίνεται να ξεπερνάει σε μαζικότητα τη συμμετοχή σε τηλεοπτικά παιχνίδια επιβίωσης ή το πρόσφατο trend της επάλειψης κρέμας από κόπρανα αηδονιών.

Παρουσιαστής του πρώτου τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού/ριάλιτι και αδερφός διακεκριμένου μουσικού που βαρά με ένταση τα πλήκτρα του πιάνου

Ενάμισι χρόνο έκλεβε ηλεκτρική ενέργεια ο άγνωστος αλλά… γνωστός παρουσιαστής με αποτέλεσμα οι οφειλές του να φτάσουν στα 1.700 ευρώ μαζί με τους τόκους. Η ιστορία του έγινε πολύ famous….

Γνωστός τραγουδιστής λαϊκοπόπ συνθέσεων που ξεχωρίσαμε τη δεκαετία των ’90s και που «έρχεται κρυφά τις νύχτες»

Ο διάσημος 49χρονος τραγουδιστής κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή με τις οφειλές του να αγγίζουν τα 2.500 ευρώ, αλλά τελικά απαλλάχθηκε αφού απέδειξε ότι έχει μπει ήδη σε ρύθμιση.

Βασιλιάς του μουσικού καλτ που για μία περίοδο ήταν ερωτευμένος με μία Κατερίνα, με τους φίλους και γνωστούς να την αποκαλούν εναλλακτικά Ρίνα

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής και συνθέτης κατηγορήθηκε αδίκως για ρευματοκλοπή σε διαμέρισμα στο Περιστέρι το διάστημα 2010-2015, αλλά ευτυχώς αθωώθηκε επειδή κατάφερε να αποδείξει ότι το διαμέρισμα είχε πωληθεί ήδη από το 2012.

40χρονος επιχειρηματίας που κατηγορήθηκε για εμπλοκή σε μαφία για….ξάφρισμα επαύλεων διασήμων

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε το 2013 όντας ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση που αναφέραμε συνοπτικά στον τίτλο, αλλά τελικά απαλλάχθηκε αφού απέδειξε ότι ήδη είχε εξοφλήσει το χρέος του.

Γνωστό τηλεοπτικό κανάλι που τώρα υπολειτουργεί, χρωστούσε πολλούς μήνες δεδουλευμένων στους δημοσιογράφους του και υποστήριζε ότι «όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται με το ναι» στο δημοψήφισμα του 2015

Το 2012 ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακάλυψε ότι το τηλεοπτικό κανάλι που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είχε κόψει το καλώδιο έντασης προς τον μετρητή, με αποτέλεσμα να καταγράφεται κατανάλωση της τάξης των 12 KW, αντί για 58 KW που ήταν η πραγματική κατανάλωση του σταθμού. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή από γυναίκα βουλευτή που τότε ανήκε σε κόμμα με ανεξάρτητους Έλληνες και αργότερα μεταπήδησε σε μαζικό αριστερό κόμμα για να δημιουργήσει τελικά δικό της σχηματισμό, μετά από ιδεολογική και πολιτική μετατόπιση του μαζικού αριστερού κόμματος που αναφέραμε προηγουμένως.

 

Best of internet