Quantcast
THE STREAM

Μια θαυματουργή αλοιφή με κόπρανα αηδονιών είναι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πολύ καλή ιδέα

Το «Geisha Facial» είναι η μαγική θεραπεία προσώπου που περιλαμβάνει σκατά πουλιών στα μούτρα


THE NEWSROOM · 25 Οκτωβρίου 2017

Μια απογείωση για την ελληνική τηλεόραση ήταν η σημερινή εκπομπή To Πρωινό στον ΑΝΤ1. Mε πραγματικό θαυμασμό μάθαμε από τους συντελεστές της εκπομπής για τη μαγική θεραπεία προσώπου από την Ιαπωνία, για την οποία χρησιμοποιούν ως πρωτογενές υλικό σκατά πουλιών και η οποία σαρώνει ανάμεσα στους σταρς του Χόλιγουντ.

Η πρώτη και τελευταία (μάλλον) φορά που η φράση κόπρανα αηδονιών (όχι οποιονδήποτε αηδονιών όμως) δε χρησιμοποιήθηκε ειρωνικά δε σταμάτησε εκεί, καθώς μάθαμε ότι η θεραπεία ονομάζεται geisha facial, το οποίο είναι δείγμα ή πολύ κακού ή εκπληκτικού μάρκετινγκ. Η μαγεία δε σταματάει εκεί καθώς ανάμεσα στα πλάνα της τύπισας με τις γάζες στο πρόσωπο και τα πλάνα με τα αηδόνια, παρεμβάλλονται πίνακες κλασσικής γιαπωνέζικης ζωγραφικής και μια τύπισσα με αγγούρια στα μάτια.

Η κατάσταση κορυφώνεται όταν η απογοήτευση της παρουσιάστριας για το το ότι η Ελλάδα μας δεν διαθέτει τα κατάλληλα αηδόνια, απαντιέται με το ότι “εμείς έχουμε περιττώματα από άλλα πουλάκια βέβαια”, το οποίο δείχνει ότι οι συντελεστές της εκπομπής ή είναι τελείως αθώοι ή έχουν πιάσει τέλεια τη φάση.

Στο συγκλονιστικό φινάλε του αποσπάσματος ακούμε πως η θαυματουργή κρέμα από σκατά πουλιών μυρίζει και λίγο κλουβί (καθόλου περίεργο, από σκατά πουλιών είναι). Αθάνατη ελληνική TV θα πούμε εμείς.

 

Best of internet