Quantcast
ORIGINALS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα 5 είδη ελλήνων οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ που θα συναντήσεις στο ελληνικό Ίντερνετ

Παλαίμαχοι χουντικοί και altright προφέσορες συναντούν τα απαραίτητα 15χρονα από το Youtube


Κώστας Αρβανίτης · 2 Φεβρουαρίου 2017

Όταν σκεφτόμαστε οπαδούς Τραμπ στις ΗΠΑ, αγαπητές φίλες και φίλοι, οι περισσότεροι σκέφτονται εικόνες ενός κυρίαρχου λαού που αναλαμβάνει τις τύχες της χώρας του:

151229_POL_TrumpFans_GettyImages-492689364.jpg.CROP.promo-xlarge2

48521781.cached

American-rednecks

1785jd

Είτε όμως δουλεύουμε τους ανθρώπους που θέλουν να γίνει η Αμερική Μεγάλη Πάλι, είτε εξετάζουμε τα σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που οδήγησαν ανθρώπους μετά από δεκαετίας ανεργίας να το ρίξουν Ντόναλντ, θα μπορούσε κάποιος να περιμένει ότι τα πάθη και τα μίση για τον Trump αφορούν περισσότερο αμερικάνους στην Αμερική.

Άρα λοιπόν, το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων είναι…

trump1

trump2

trump3

trump4

trump5

trump6

trump7

trump8

trump9

Ποιοι σκατά είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας κάνουν comments σε οποιοδήποτε άρθρο αναφέρεται ο Τραμπ για να μας ρωτήσουν αν ΠΟΝΑΜΕ; Και παρότι η αλήθεια είναι ότι σαν τσιράκια του Σόρος και της Εβραιομασωνικοσατανιστικής Λέσχης Μπιλντερμπεργκ που είμαστε στο Luben.TV, όντως πονάμε… Για καθαρά κοινωνικούς λόγους αποφασίσαμε ωστόσο να κάνουμε την έρευνα για τη σύνθεση όλου αυτού του συρφετού που συνενώνει παλαιοχουντικούς και παρθένους έφηβους που διαβάζουν manga.

Από channers και lol-άδες μέχρι αγιορείτες μοναχούς, πουτινικούς αναγνώστες της Ελεύθερης Ώρας ή νεοδημοκράτες που δε τους γεμίζει το μάτι ο Κυριάκος, εξερευνούμε όλο το φάσμα των Ελλήνων υποστηρικτών του Τραμπ. Κι αν μια μέρα δείτε το μικρό σας ξάδερφο να πετάει εκφράσεις όπως SNOWFLAKES ή LOW ENERGY CUCK στην πολιτική κουβέντα του πασχαλινού οικογενειακού τραπεζιού, θα είστε πλέον προετοιμασμένοι.

Πάμε λοιπόν!

Ο μπουρτζόβλαχος

neadexiakranidiotis_626847296

Η Ελλάδα έχει Αλαμάνα αλλά όχι Αλαμπάμα αγαπητοί φίλοι. Οπότε ο αντίστοιχος θρησκευάμενος ακροδεξιός που μισεί ότι δε μοιάζει με αυτόν ή την ξαδέρφη του (την οποία παντρεύτηκε) κατοικοεδρεύει στη Μάνη ή στην Βόνιτσα. Χωρίς να λέμε ότι αυτό έχει κάποια σημασία καθώς ο μπουρτζοβλαχισμός είναι μέσα στην ψυχή του μπουρτζόβλαχου και κουβαλάει πάντα τα ιδανικά του, όπου κι αν βρίσκεται. O μπουρτζόβλαχος είναι πολύ ολντσκούλ για alt-right και τέτοια περίεργα, αλλά με την ψυχή κρυφοχουντικού ΕΠΟΠ λοχία που έχει, γουστάρει Τραμπ επειδή Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια και φυσικά μίσος για τους γκέι, τις γυναίκες, τους άθεους, το ισλαμ, τους μαύρους, τους κινέζους, τους κομμουνιστές και βασικά ότι δε μοιάζει με αυτόν ή την ξαδέρφη του (την οποία παντρεύτηκε).

15268071_672931966208190_6760517569403649352_n

Από σελίδα οπαδών γνωστού δικηγόρου που διαγράφηκε από τη ΝΔ αφού απέτυχε επανειλημμένα να μπει στη Βουλή

Δεν ξέρουμε ποιον ακριβώς πιστεύει ο καλλιτέχνης ότι θα γλεντήσει τώρα που έχει κονέ (λολ) το Ντόναλντ, αλλά μάλλον είναι μια παρηγοριά για τους ζορισμένους δεξιούς που έχουν απογοητευτεί από τον πολύ φιλελεύθερο και δυτικό για τα γούστα τους Κυριάκο και είναι πολύ κότες για να πάνε με τη Χρυσή Αυγή που λέει τα ίδια χωρίς να ντρέπεται. Τους ίδιους πάντως, ο ίδιος ο Ντόναλντ θα τους έστελνε σκλάβους στη λάτζα ενός από τα πολλά εστιατόριά του. Μια επί δεκαετίες κλασσική άλλωστε θέση για τους έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ. ΣΟΡΡΥ.

O ψεκασμένος

moni esfigmenou10

Άλλη μια πολυσυζητημένη και γνήσια ελληνική μορφή ζωής. Ο οπαδός Καρατζαφέρη, Λιακόπουλου και προπαντώς Βλαδίμηρου Πούτιν είναι α) εχθρός της πολυπολιτισμικότητας και υποπτεύεται ότι οι Μαορί είναι πιθανά μέλη του ISIS επειδή είναι μελαχρινοί β) δηλώνει αντίπαλος μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων πιο ακαθόριστης από το αμυντικό πλάνο του Μαλεζάνι με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου γ) πιστεύει ότι τα media του λένε ψέματα (πλέον το λένε fake news) και γι’αυτό διαβάζει Ελεύθερη Ώρα.  To τελευταίο στάδιο εξέλιξης αυτού του Πόκεμον είναι ο ταξιτζής.

16406988_1315811291775636_1855140767801477217_n

H Αγία Τριάδα του ψεκασμένου για το 2017

Για τον ψεκασμένο, το ότι φαινομενικά Ντόναλντ & Βλαντ = BFFE, η αντιμουσουλμανική / αντιμεταναστευτική σταυροφορία του και φυσικά το μένος για τα MSM (mainstream media) και  ο ακροδεξιός ινστρούκτορας Stephen Bannon για βεζίρης το κλειδώνουν. Όνειρο ζωής: να βρεθεί η Ελλάδα σα βρέφος στη στοργική χριστιανική αγκαλιά του ζεύγους Πούτιν – Τραμπ υπό την ηγεσία κάποιου απόγονου των Παλαιολόγων, με το Στέφανο Χίο σαν υπαρχηγό.

O καθηγητής του alt-right από το Πανεπιστήμιο της Σαλαμίνας

klarinogampros-seferlhs

Έχετε ακούσει ποτέ την παροιμία που λέει “μάθαν ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι”; O καπιταλισμός  ζορίζεται λίγο αυτή τη στιγμή να φέρει σε όλους μας φράγκα, κόκες, σπίτι στα προάστια και ένα λαμπραντόρ, οπότε οι δημοσιογράφοι, καθηγητές κλπ που είχαν αναλάβει να είναι οι πλασιέ του συστήματος  (οι οποίοι συνδέθηκαν με την ευρωπαϊκή μοίρα της χώρας) μετά τα Μενουμευρώπη κλπ τραγελαφικά δεν τους παίρνουν και πολλοί στα σοβαρά.

pretenteris31384163533

Το παλαιό καθεστώς

Mη χαίρεστε όμως. Στη θέση τους, όπως ακριβώς το ότι στράβωσε η φάση των Ομπάμα – Χίλαρι αλλά το αποτέλεσμα είναι ο νέος Φωστήρας να είναι το γκρέμλιν του ακροδεξιού Breitbart που λέγεται Bannon, θα προκύψουν νέοι φωστήρες που οριακά παίζει να μας λείψουν οι προηγούμενοι. Φαντάζεστε το Θέμο Αναστασιάδη σύμβουλο πρωθυπουργού;

Όταν σε κάποια φάση θα διαβάζουμε μαζικά κι εδώ βαθυστόχαστες ιδεολογικές αναλύσεις αυτού τους είδους:

Γιατί το να δέχεσαι πρόσφυγες πολέμου είναι γενοκτονία απέναντι στους λευκούς χριστιανούς ευρωπαίους.

Γιατί ο πραγματικός άντρας οφείλει να συμμορφώνει τη γυναίκα του με ένα καλό μπερντάχι.΄

Γιατί όποιος παραθέτει στοιχεία ενάντια στον εκάστοτε Αρχηγό πληρώνεται από τον Σόρος.

Γιατί αυταρχισμός είναι να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους τα γκέι ζευγάρια και να μη μπορείς να κάνεις αστεία με Πακιστανούς.

Γιατί αυτοί που πιστεύουν ότι οι αδύναμοι (οι άστεγοι, οι φτωχοί, οι μειονότητες, τα LGBT άτομα) πρέπει να προστατεύονται, ζητούν μια αδύναμη κοινωνία.

Γιατί οποιοσδήποτε αμφισβητεί το μεγάλο Ηγέτη είναι εσωτερικός εχθρός και πρέπει να παταχθεί.

Ε, κάπου εκεί θα ξανακουστεί και το ότι φταίνε οι Εβραίοι. Ή μιας και ο Μπίμπι Νετανιάχου του Ισραήλ είναι κολλητός του Τραμπ, να βρεθούν άλλοι Εβραίοι.

Το ότι αυτού του είδους οι ηλιθιότητες θα επικρατήσουν δεν είναι καθόλου δεδομένο. Ισχύει όμως πως βρίσκονται σε άνοδο, πως ετοιμάζονται να πάρουν την εκδίκησή τους για τα τόσα χρόνια που ήταν περιθώριο και σε μια κοινωνία που ακόμη στηρίζει με υπαρκτά ποσοστά τη Χρυσή Αυγή, είναι λογική η φιλοδοξία τους να γίνουν το νέο mainstream.

Οι τρόμπες με την πολιτική ορθότητα

zizek

Όλοι οι παραπάνω, είναι σε μεγάλο βαθμό ιδεολόγοι των βοθροϊδεών. Υπάρχει κι αυτό το κομμάτι που το μόνο που το απασχολεί είναι να μπορεί να κάνει χιούμορ με γυναίκες, πακιστανούς κι ανάπηρους και μισεί με πάθος όποιον πάει να του βάλει χέρι δημόσια ή στο Ίντερνετ. Aυτός είναι ένας από τους λόγους για τα αμέτρητα report που είχε φάει η σελίδα Ναι, είσαι μισογύνης:

12669454_963520040409190_6618977399225465721_n

Στις ΗΠΑ ο Τραμπ είναι ο Ιησούς του φασισμού του να θες να πατήσεις πάνω σε οποιοδήποτε καταπιεσμένο κομμάτι της κοινωνίας. Κι επειδή ο αριστερός ή δεξιός ή οτινάναι τρόμπας καταπιέζεται αν δε μπορεί να αστειευτεί με τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε μετανάστες ή με βιασμούς γυναικών, στηρίζει Ντόναλντ που τα χώνει στη μάπα των πολιτικά ορθών:

Η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ ανακουφιστική και απελευθερωτική για εκατομμύρια ανθρώπους που υφίστανται τον φασισμό της πολιτικής ορθότητας, δεν μπορούν να μιλήσουν και ακούν κάποιον επιτέλους να λέει τα πράγματα που σκέφτεται χωρίς να φοβάται.

Σόρι, φασισμός είναι ο Μουσολίνι και το ζήτημα δεν ήταν ότι είχε απαγορεύσει τα αστεία με ανάπηρους.

Τα παιδιά από το 4chan
1143352

O χρήστης του 4chan Chris Mercer Harper σκότωσε 13 άτομα σε ένα κολλέγιο του Oregon

Αγαπητές φίλες και φίλοι περνάμε στη ζώνη του λυκόφωτος. Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες geeks και περιπλανιόμασταν στο παρθένο ίντερνετ των message και image boards (προ social media) δεν περιμέναμε ποτέ ότι μια μέρα ένα μέρος των σημερινών geeks θα είναι αυτό που θα έχει αυτοανακηρυχθεί σε ηλεκτρονικό στρατό του Ντόναλντ Τραμπ για να παρενοχλήσει οτιδήποτε τους φαίνεται “normie“, αδύναμο, ξενέρωτο και κυρίως, πολιτικά ορθό.

trmp1

Welcome to the Internet: Το ίντερνετ είναι ακόμη το βασίλειο του λευκού άντρα νερντ και οι 15 ως 24 χρονών μαχητές  θα συνεχίσουν να κουβαλάνε το πνεύμα του πιονιέρου του παλιού διαδικτύου. Στην Άγρια Δύση, που είναι γι’αυτούς το net, δε χωράει υποψία κανόνα οπότε ο Ντόναλντ που δεν έχει ούτε στην πραγματική ζωή κανόνες (ο τύπος μόλις σήμερα τουίταρε απειλές προς το Μεξικό) είναι δικαιωματικά ο Θεός Αυτοκράτορας.

trmp2

Αυτή ακριβώς η κατεδάφιση κάθε ορίου (μόνο οι αδύναμοι plebs θέλουν τέτοια) είναι το όνειρο των beta kids από το 4chan: Δεν πρόκειται για την αναζήτηση της ελευθερίας της ηλεκτρονικής έκφρασης (δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική έτσι κι αλλιώς) αλλά για την επιδίωξη να μην υπάρχει κανενός είδους “safe space” για “snowflakes” κλπ, έτσι ώστε να μπορούν να χλευάζονται τα πάντα και κυρίως, οι πάντες (μέχρι να αυτοκτονήσουν κατά προτίμηση) και να γίνουν με αυτόν τον περίεργο τρόπο empowered τα παιδιά του greentext.

trump

Φυσικά είμαστε στην Ελλάδα και τα 15-24 αγοράκια που ζουν στη σπηλιά του δωματίου τους με τα anime, το Warhammer, τα videogames και κυρίως τα μαντηλάκια στα δεξιά της οθόνης και τον κάνουν λάστιχο με περίεργα τριχωτά πράγματα είναι ακόμη απλά θλιβερά/creepy.

1143341

Αν ήμασταν στις ΗΠΑ μπορεί να το γύρναγαν στις βόμβες ή να έπαιρναν όπλα για να σκοτώσουν τους normie συμμαθητές τους στο όνομα του Πέπε του Βάτραχου.

16425746_410846422602464_6159219418693247745_n

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.

Best of internet