Quantcast

Ντιλ για 5 ακόμα σειρές Game of Thrones έκλεισε ο George R.R. Martin με το HBO, περιμένετε τα βιβλία εσείς

Άλλη μια gangsta κίνηση από τον γενειοφόρο γέροντα που βαριέται αφόρητα να γράψει

THE NERDSTREAM

29 Μαρτίου 2021

Σε περίπτωση που ανήκατε σε εκείνους που ήλπιζαν ακόμα πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα πιάσετε στα χέρια σας τα τελευταία βιβλία της σειράς A Song of Ice and Fire, τότε ο George R.R. Martin σας προσφέρει άλλο ένα περιποιημένο κωλοδάχτυλο, επιλέγοντας αντιθέτως να δουλέψει λίγο ακόμα στην τηλεόραση αντί να κάτσει να γράψει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την ιστορία.

Όπως μάθαμε μέσα στο σαββατοκύριακο από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, o Martin έκλεισε ένα παχυλό 5ετές ντιλ με το HBO Max προκειμένου να συνδράμει στην παραγωγή περισσότερων Game of Thrones spinoff σειρών για λογαριασμό της πλατφόρμας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σε περίπτωση που έχετε χάσει το μέτρημα, πέρα από το House of the Dragon που ετοιμάζεται ήδη, το HBO ανακοίνωσε πως έρχονται ήδη άλλες 5 σειρές στις οποίες εικάζουμε ότι θα συνεργαστεί ο Martin μετά την συμφωνία που έκλεισε. Αυτές οι 5 σειρές περιλαμβάνουν το  Dunk and Egg, το 9 Voyages, το 10,000 Ships και δύο ακόμα σειρές που δεν έχουν τίτλο ακόμα.

Γενικά, θα γίνουν πραγματάκια.

Best of internet