Quantcast

Ξεκίνησε να γράφεται η 7η σεζόν Rick and Morty, την ώρα που περιμένουμε να δούμε την 5η

Είναι ήδη παρωδία Tenet δηλαδή

THE NERDSTREAM

24 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που είδαμε την τέταρτη σεζόν Rick and Morty, φίλες και φίλοι, αλλά οι σεναριογράφοι της σειράς των Dan Harmon και Justin Roiland ξεκίνησαν ήδη να γράφουν την έβδομη. Ναι, ακριβώς, την έβδομη. Τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσε στο Twitter ένας από αυτούς, ο Alex Rubens:

Το ότι η παραγωγή της season 7 θα ξεκινούσε σύντομα ήταν κάτι που είχε αποκαλύψει ήδη ο Harmon από το φθινόπωρο, αν και συχνότατα είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάνει πλάκα ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, το νέο έρχεται ως συνέχεια της συμφωνίας που έκλεισε η σειρά με το Adult Swim πίσω στο 2018, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να γραφτούν ακόμα 70 επεισόδια.

Μετά τα 10 της προηγούμενης σεζόν, λοιπόν, οι σεναριογράφοι συνεχίζουν, έχοντας απ’ ό,τι φαίνεται ολοκληρώσει ήδη το γράψιμο του υλικό για τις σεζόν 5 και 6. Το ερώτημα βέβαια είναι πότε πρόκειται να ξεκινήσει η υπόλοιπη παραγωγή του κάθε κύκλου και πότε σκοπεύει να τις κυκλοφορήσει το δίκτυο. Με άλλα λόγια, αυτό δεν μας φέρνει απαραίτητα κοντά στην επιστροφή της σειράς.

Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε ότι στο μεταξύ ο Harmon ετοιμάζει κι ένα αρχαιοελληνικό μικιμάου.

Best of internet