Quantcast

Αρχαιοελληνικό μικιμάου ετοιμάζει ο Dan Harmon, δημιουργός του Rick and Morty και του Community

Δεν αποκλείεται κάποιος να μεταμορφωθεί σε ἄγγουρον

THE NERDSTREAM

9 Φεβρουαρίου 2021

Μόλις έξι μήνες έχουν περάσει φίλες και φίλοι απ’ όταν μάθαμε ότι ο συν-δημιουργός του Rick and Morty και δημιουργός του Community, ο Dan Harmon, ετοιμάζεται να φτιάξει μια νέα animated σειρά, ακολουθώντας μάλλον το solo παράδειγμα του έτερου συν-δημιουργού Justin Roiland που έφτιαξε πέρσι το Solar Opposites.

Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε επίσης ότι η σειρά που ετοιμάζεται για το 2022 θα αφορά την αρχαιοελληνική μυθολογία, πράγμα που ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να μας κρίντζαρε, στα χέρια του Harmon ακούγεται ένα αρκούντως ζουμερό πρότζεκτ παραφροσύνης. Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση της Fox, θα πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας ανθρώπων, θεών και τεράτων που προσπαθεί να διαχειριστεί μια αρχαία πόλη τη στιγμή που όλοι θέλουν να αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα οικογενειακό sitcom στην αρχαία Ελλάδα, το οποίο όμως θα σχολιάζει εκτεταμένα την σύγχρονη pop κουλτούρα και πολιτική επικαιρότητα, όπως συμπλήρωσε η ανακοίνωση της Fox. Βασικά, ακούγεται κάτι σαν αρχαιοελληνικό Family Guy με προσέγγιση Rick and Morty στην αφήγηση και το χιούμορ, πράγμα που εδώ που τα λέμε ακούγεται γαμάτο. Άντε να δούμε, γιατί ο τελευταίος κύκλος της σειράς δε μας άφησε και την καλύτερη γεύση.

Best of internet