Quantcast

Έρχεται τηλεοπτική σειρά Fallout, όπως αρμόζει άλλωστε στον μετα-αποκαλυπτικό πλέον κόσμο μας

Ενώ ήδη περιμένουμε την σειρά The Last of Us, χαμός

THE NERDSTREAM

3 Ιουλίου 2020

Επιτέλους, φίλες και φίλοι. Έσπασε το ξόρκι. Μετά αμέτρητες συνεχόμενες φόλες σε τηλεόραση και σινεμά όσον αφορά την μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών, συνέβη το θαύμα. Βγήκε το The Witcher. Ήταν τέλειο; Όχι, ούτε καν. Αλλά ήταν διασκεδαστικότατο κι αποδείχτηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει κάνει το Netflix. Όπως προβλέψαμε σωστά λοιπόν, αυτό ήταν θέμα χρόνου να οδηγήσει σε περισσότερες μεταφορές videogames.

Ε, τώρα σκάνε απανωτά, όπως ήταν αναμενόμενο. Μετά τη μεταφορά του The Last of Us στο HBO από τους δημιουργούς του Chernobyl, τώρα ήρθε η ώρα για έναν ακόμα ιστορικό post-apocalyptic video game τίτλο να ταξιδέψει για τη μικρή οθόνη. Ετοιμαστείτε για σειρά Fallout στο Amazon Prime λοιπόν.

Το θρυλικό game της Bethesda Software που πρωτοκυκλοφόρησε το 1997 πρόκειται να διασκευαστεί για την τηλεόραση από τους δημιουργούς του Westworld, δηλαδή τον Jonathan Nolan και τη Lisa Joy. Δείτε πώς το ανακοίνωσε χτες στο Twitter της η ίδια η Amazon Studios:

Προφανώς ακόμα είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες ή για ημερομηνία κυκλοφορίας. Εξάλλου, το Westworld έχει ανακοινωθεί ήδη για 4η σεζόν στο HBO, οπότε οι Nolan και Joy θα παραμείνουν απασχολημένοι εκεί για ένα χρονικό διάστημα. Το σημαντικό πάντως είναι ότι το πράγμα αρχίζει να παίρνει το δρόμο του.

Best of internet