Quantcast

To Cobra Kai φεύγει απ’ το YouTube και ψάχνει νέα πλατφόρμα για την τρίτη σεζόν του

Κι ήδη σφάζονται διάφορες στα πόδια του

THE NERDSTREAM

29 Μαΐου 2020

Έχουν αλλάξει οι καιροί, φίλες και φίλοι. Παλιότερα, πριν το streaming και το binge-watching γίνουν η βασική ανθρώπινη δραστηριότητα του πλανήτη, οι τηλεοπτικές σειρές πάσχιζαν να παραμείνουν στον αέρα και να μην κοπούν πρόωρα. Τώρα, εγκαταλείπουν από μόνες τους πλατφόρμες και οι μνηστήρες πλακώνονται ποιος θα τις πρωτοπάρει.

Κάπως έτσι μοιάζει να διαμορφώνεται η κατάσταση και με το Cobra Kai. Η σειρά περίπου-sequel του Karate Kid έκανε την έκπληξη το 2018 ξαφνιάζοντας τους πάντες με την ποιότητά της και φέρνοντας τεράστια επιτυχία στην πλατφόρμα του YouTube που φιλοξένησε τις δύο πρώτες σεζόν. Για την ιστορία, η πρεμιέρα της σειράς έφτασε 55 εκ. views.

Κι ενώ το Cobra Kai έχει ανανεωθεί για τρίτη σεζόν εδώ και αρκετό καιρό, τώρα μαθαίνουμε ότι αναζητά νέα πλατφόρμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η συμφωνία της εταιρίας παραγωγής, Sony Pictures TV, με το YouTube έφτασε στο τέλος της κι έτσι η σειρά θα βρει νέο σπίτι. Αυτό το νέο σπίτι θα έχει πλέον αποκλειστική διανομή της τρίτης σεζόν και θα φιλοξενήσει πλέον και τις πρώτες δύο, οι οποίες θα παραμείνουν και στο YouTube.

Προφανώς, οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι οι streaming πλατφόρμες σφάζονται μεταξύ τους για το ποια θα καπαρώσει το Cobra Kai, με το Netflix και το Hulu να οδηγούν την κούρσα.

Best of internet