Quantcast

Επιτέλους έρχεται σειρά The Last of Us, από τον δημιουργό του Chernobyl

Κι ευτυχώς θα είναι στο HBO

THE NERDSTREAM

6 Μαρτίου 2020

Επιτέλους, φίλες και φίλοι. Έσπασε το ξόρκι. Μετά αμέτρητες συνεχόμενες φόλες σε τηλεόραση και σινεμά όσον αφορά την μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών, συνέβη το θαύμα. Βγήκε το The Witcher. Ήταν τέλειο; Όχι, ούτε καν. Αλλά ήταν διασκεδαστικότατο κι αποδείχτηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει κάνει το Netflix. Όπως προβλέψαμε σωστά λοιπόν, αυτό ήταν θέμα χρόνου να οδηγήσει σε περισσότερες μεταφορές videogames.

Τα καλά νέα ήρθανε χτες, όταν το Hollywood Reporter αποκάλυψε αποκλειστικά ότι έρχεται η πολυπόθητη μεταφορά του The Last of Us στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το λατρεμένο παιχνίδι της Naughty Dog για το PlayStation θα γίνει σειρά από τον Craig Mazin, δηλαδή τον δημιουργού του περσινού Chernobyl που μεταδόθηκε παντού σαν ραδιενέργεια κι έγινε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων.

Η σειρά θα παίξει στο σταθερά αξιόπιστο ΗΒΟ, ενώ μαζί με το τηλεοπτική δίκτυο θα αναλάβει την συμπαραγωγή και η Sony Pictures Television. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο ανακοινώθηκαν τα νέα και αναμείνατε στις οθόνες σας για νεότερα:

Best of internet