Quantcast

O Mark Ruffalo ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη αμερικάνικη σειρά-remake των Παράσιτων

Ως γνωστόν, άμα είναι για άρμεγμα δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

THE NERDSTREAM

11 Φεβρουαρίου 2020

Ήταν λογικό, δεν ήταν; Έχεις μια κορεάτικη ταινία που θριαμβεύει κερδίζοντας τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Τι συμβαίνει μετά; Λατρεύεται από τον κόσμο, βραβεύεται στα Όσκαρ, ετοιμάζεται να ξαναβγεί στις αίθουσες, πηγαίνει για αμερικάνικο remake. Ο κύκλος της ζωής, για να παραθέσουμε τους κλασικούς.

Το ΗΒΟ λοιπόν έχει ανακοινώσει εδώ και κάποιο καιρό πως έχει στα σκαριά μια σειρά Parasite, την οποία θα αναλάβει ο σκηνοθέτης Bong Joon-ho (ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει συνεργαστεί με αμερικάνικη τηλεόραση για το Okja του Netflix) μαζί με τον βετεράνο Adam McKay του Anchorman, του Vice και του The Big Short.  Κι αυτό που ξέραμε επίσης είναι ότι η σειρά θα έχει διάρκεια 5 ή 6 επεισόδια.

Έπειτα από τον θρίαμβο στα Όσκαρ όμως, το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Collider μας είπε ότι υπάρχουν ήδη τα πρώτα ονόματα για το καστ της ταινίας. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ένας από τους κεντρικούς ρόλους θα πάει στον Mark Ruffalo, δηλαδή τον Hulk του Marvel Cinematic Universe και ξεχού συμπρωταγωνιστή υπέροχων ταινιών σαν το Foxcatcher, το The Normal Heart και το Spotlight. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Ruffalo ταιριάζει γάντι με το περιεχόμενο της ταινίας, αφού τυχαίνει να είναι κι ένας από τους πιο ένθερμους σελέμπριτι υποστηρικτές του Bernie Sanders.

Κατά τ’ άλλα, η αισιοδοξία μας γι’ αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ μικρή, αλλά αντιθέτως ψηνόμαστε φουλ για την ταινία που ετοιμάζει η λατρεμένη viral διερμηνέας του Parasite:

Best of internet