Quantcast

Avenue 5: Τώρα που τέλειωσε το Veep, ο δημιουργός του είναι έτοιμος για μια διαστημική κωμωδία

Και ναι, πρωταγωνιστής είναι ο Hugh Laurie

THE NERDSTREAM

19 Νοεμβρίου 2019

Έχουμε εκφράσει ξανά την αγάπη μας για τον Armando Iannucci, τον άνθρωπο που δημιούργησε τον θρυλικό χαρακτήρα του Alan Partridge, τις σειρές The Thick of It και Armando Iannucci Shows, και τις κινηματογραφικές πολιτικές κωμωδίες In the Loop και The Death of Stalin. Η τελευταία σειρά που είχε δημιουργήσει ήταν το Veep, και τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Με το Veep να ολοκληρώνεται φέτος (και τον ίδιο τον Iannucci να έχει αφήσει τη θέση του showrunner από το 2015), ο δημιουργός ενώνει τις δυνάμεις του με τον πάντα λατρεμένο Hugh Laurie (του House αλλά κυρίως του Fry & Laurie και του Blackadder) κι ετοιμάζεται για το Avenue 5. Η διαστημική κωμωδία των δυο τους είχε ανακοινωθεί ήδη εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτές τις μέρες είχαμε και το πρώτο επίσημο trailer. Τσεκάρετε:

Η σειρά θα διαδραματίζεται στο μέλλον, με τον Laurie να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του κάπτεν του διαστημόπλοιου Avenue 5, κι έρχεται στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2020 από το HBO. Εμπιστευόμαστε τους συντελεστές, εμπιστευόμαστε το κανάλι, είναι χαλαρά μια από τις σειρές για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Best of internet