Quantcast

O Χιου Λώρι θα πρωταγωνιστεί στη νέα διαστημική κωμωδία από τον δημιουργό του Veep

O Αρμάντο Ιανούτσι θέλει να στείλει τον Dr. House στο διάστημα

THE NERDSTREAM

23 Αυγούστου 2018

Λοιπόν, μιλάμε για δύο πραγματικούς θρύλους της βρετανικής κωμωδίας τα τελευταία 30 χρόνια. Ο ένας είναι ο Χιού Λώρι που τον αγαπήσαμε στο Blackadder, στην ιστορική σειρά του με τον Στίβεν Φράι, κι έπειτα τον γνώρισε κι όλος ο πλανήτης με το υπερ-πετυχημένο House. Ο άλλος είναι ο Αρμάντο Ιανούτσι, ο οποίος δημιούργησε τον θρυλικό χαρακτήρα του Alan Partridge, τις σειρές The Thick of It και Armando Iannucci Shows, και τις κινηματογραφικές πολιτικές κωμωδίες In the Loop και The Death of Stalin.

Τα τελευταία τρία χρόνια οι δυο τους συνεργάστηκαν στο Veep, την αμερικάνικη κωμική σειρά πολιτικής σάτιρας του Ιανούτσι, όπου ο Λώρι υποδύθηκε έναν γερουσιαστή από το 2015 μέχρι το 2017. Και τώρα ήρθε η ώρα να συνεργαστούν ξανά στην νέα κωμική σειρά του Ιανούτσι, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στο βιογραφικό The Personal History of David Copperfield του ιδίου.

Η νέα σειρά, λοιπόν, θα ονομάζεται Avenue 5 και θα διαδραματίζεται στο μέλλον, με τον Λώρι να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του αμερικάνου κάπτεν του διαστημόπλοιου Avenue 5 και θα λαμβάνει χώρα κατά κύριο λόγο στο αχανές διάστημα. Τα γυρίσματα του πιλότου αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή φέτος, ενώ η σειρά θα προβληθεί από το HBO.

Παράλληλα, ο Λώρι ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα και για την τηλεοπτική μεταφορά του Catch-22, του κλασικού σατιρικού αντιπολεμικού μυθιστορήματος του Τζόζεφ Χέλερ σε σκηνοθεσία Τζορτζ Κλούνεϊ, οπότε αναμένεται να τον χορτάσουμε και με το παραπάνω κατά το επόμενο διάστημα.

Best of internet