Quantcast

Οι δημιουργοί του BoJack Horseman εξηγούν πώς τραβάνε το animation στα άκρα με τη νέα σειρά τους, Undone

Από αύριο θα βρίσκεται στις οθόνες μας

THE NERDSTREAM

12 Σεπτεμβρίου 2019

To BoJack Horseman είναι το δώρο που δεν σταματάει να δίνει. Αυτό έχουμε να πούμε μόνο. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εδώ και 5 σεζόν η σειρά του Netflix μας έχει τσακίσει την ψυχούλα όσο ελάχιστα πράγματα αυτήν την δεκαετία, με κάθε κύκλο να γίνεται όλο και καλύτερος/βαθύτερος/ουσιαστικότερος. Είναι επίσης ότι οι συντελεστές του έχουν απλωθεί στην πιάτσα και φτιάχνουν το ένα ενδιαφέρον πράγμα μετά το άλλο.

Φέτος, η Lisa Hanawalt, παραγωγός και σχεδιάστρια του BoJack, έφτιαξε το δικό της υπέροχο Tuca & Bertie, την εκπληκτική animated σειρά που δυστυχώς κόπηκε από το Netflix αλλά ευελπιστούμε να βρει αλλού στέγη. Και τώρα, ο δημιουργός του BoJack,  Raphael Bob-Waksberg, είναι έτοιμος να μας δώσει τη νέα animated σειρά του, το Undone, μαζί με την Kate Purdy (επίσης παραγωγό του BoJack).

Η σειρά 8 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα αύριο, 13 Σεπτεμβρίου, στο Amazon με τους Rosa Salazar και Bob Odenkirk στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ χτες οι δύο δημιουργοί μίλησαν στο Uproxx για το Undone και το ενήλικο animation εν γένει. Πρώτα απ’ όλα, λένε ότι η ιδέα για το Undone ήρθε από ένα επεισόδιο που είχε γράψει η ίδια η Purdy για το BoJack, το Downer Ending, με τον Waksberg να γουστάρει φουλ και να της προτείνει να φτιάξουν μια σειρά μαζί σε τέτοιο ύφος.

Έπειτα, μας λένε διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα για την ψυχική ασθένεια, το στοιχείο του μυστηρίου, την σχέση του χιούμορ με το τραύμα – όλα τα πράγματα που γενικά θα περίμενε κάποιος να ενδιαφέρουν τους δημιουργούς του BoJack Horseman. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ. Δυστυχώς, αυτό που δεν είπαν ήταν το πότε θα επιστρέψει το BoJack και τι θα περιέχει η 6η σεζόν, αφού η σειρά ανανεώθηκε για άλλον έναν κύκλο πέρσι τον Οκτώβριο. Δεν πειράζει όμως, προς το παρόν ανυπομονούμε για το Undone. Μετά βλέπουμε.

Best of internet