Quantcast

Οι δημιουργοί του BoJack Horseman ετοιμάζουν την πρώτη animated σειρά της Amazon

Και ο τίτλος αυτής: Undone

THE NERDSTREAM

7 Μαρτίου 2018

Είναι το BoJack Horseman μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει ποτέ στο πεδίο του ενήλικου animation; Μα φυσικά και είναι, δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Κι όπως ήταν εξίσου φυσικό, το δημιουργικό team πίσω από την σειρά έχει γίνει περιζήτητο μεταξύ των τηλεοπτικών δικτύων και των υπηρεσιών streaming. Κάπως έτσι λοιπόν, η Amazon καπάρωσε τον δημιουργό του BoJack Raphael Bob-Waksberg και την σεναριογράφο-παραγωγό της σειράς Kate Purdy για την νέα animated σειρά που ετοιμάζει κι η οποία θα έχει τον τίτλο Undone.

Το Undone λέγεται πως θα είναι, προφανώς, ένα μείγμα κωμωδίας και δράματος που θα εστιάζει στην Alma, μια γυναίκα που έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα ανακαλύπτει πως έχει πλέον μια νέα, ιδιαίτερη σχέση με τον χρόνο και την πραγματικότητα. Η σειρά βρίσκεται ακόμα σε pre-production στάδιο, ενώ το καστ της θα περιλαμβάνει τις φωνές των Rosa Salazar και Angelique Cabral στους ρόλους της Alma και της μικρής αδερφής της.

Αφού οι Bob-Waksberg και Kate Purdy καβάτζωσαν το Netflix μια και καλή στον κόσμο του ενήλικου animation με το BoJack, τώρα μάλλον ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και την Amazon, σύμφωνα με την οποία το Undone θα σκάσει μύτη στο Amazon Prime μέσα στο 2019.

Best of internet