Quantcast

Αυτές είναι οι σειρές με τις οποίες θα παίξει μπάλα το ΗΒΟ στην μετά-Game of Thrones εποχή

Και τις έχει μαζέψει όλες σε ένα trailer όμορφα και νοικοκυρεμένα

THE NERDSTREAM

12 Αυγούστου 2019

Επιτρέψτε μας να συνεχίσουμε την ποδοσφαιρική αναλογία του τίτλου, φίλες και φίλοι, παρόλο που -ας το παραδεχτούμε- η μπάλα δεν είναι σίγουρα το πιο δυνατό μας σημείο.

Έστω ότι είσαι ομάδα κι έχεις ένα δυνατό δεκάρι που παίρνει τα μάτς (και τα Emmy) μόνο του, και κάποια στιγμή αυτό το δεκάρι κρεμάει τα παπούτσια του. Τι κάνεις μετά; Ε, πριμοδοτείς κάποιους άλλους καλούς παίχτες της ομάδας, κάνεις μερικές καλές μεταγραφείς, ανεβάζεις στην βασική ομάδα μερικά από τα τσικό σου. Κάπως έτσι και το HBO μετά το τέλος του Game of Thrones.

Το ιστορικό τηλεοπτικό δίκτυο δεν θα τα βάψει μαύρα, αλλά αντίθετα μας παρουσιάζει το νέο του ρόστερ από εδώ και πέρα. Αυτό το ρόστερ περιλαμβάνει ήδη πετυχημένες σειρές σαν το Westworld, διαμαντάκια που περιμένουν να τα δει περισσότερος κόσμος σαν το Succession, γνωστά franchises που έρχονται σε νέες μεταφορές σαν το Watchmen και το His Dark Materials, κι εντελώς καινούρια φρούτα σαν το Lovecraft Country και το The Righteous Gemstones.

Κάποια από αυτά λοιπόν παρουσιάζονται μαζεμένα στο ζουμερό συγκεντρωτικό trailer που παρουσίασε χτες το HBO, θέλοντας να προετοιμάσει τον λαό για τις επόμενες σειρές του. Τσεκάρετε:

Best of internet