Quantcast

Αναλαμβάνει ΚΑΙ σειρά Dune μετά τις δύο ταινίες o Denis Villeneuve, τώρα που γυρίζει

Ποιο είναι το αντίστροφο του six seasons and a movie;

THE NERDSTREAM

11 Ιουνίου 2019

Εργολαβία φαίνεται να θέλει να πάρει το Dune ο αγαπημένος Denis Villeneuve. Δε φτάνει που ο Γαλλοκαναδός σκηνοθέτης ανέλαβε να φτιάξει όχι μία αλλά δύο ταινίες Dune, αλλά τώρα το παίρνει πάνω του και για μια live-action σειρά που θα βασίζεται επίσης στο αφηγηματικό σύμπαν του Frank Herbert.

Η νέα σειρά λοιπόν θα ονομάζεται Dune: The Sisterhood, θα έχει τον Villeneuve για παραγωγό (αλλά και για σκηνοθέτη του πρώτου επεισοδίου) και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 αποκλειστικά στην streaming πλατφόρμα της WarnerMedia. Με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, η σειρά θα εστιάζει στην ιστορία του κλασικού μυθιστορήματος του 1965 αλλά μέσα από τα μάτια ενός μυστηριώδους τάγματος γυναικών με το όνομα Bene Gesserit.

Γενικά, η αλήθεια είναι πως το Dune μέχρι στιγμής δεν έχει καλοπεράσει καθόλου στο σινεμά και την τηλεόραση, αλλά η εμπιστοσύνη μας στον Denis Villeneuve είναι μεγάλη, δεδομένου πως πρόκειται για τον άνθρωπο που μας έχει δώσει μερικές sci-fi ταινιάρες τα τελευταία χρόνια, σαν το Arrival, το Blade Runner 2049 και το Enemy. Αν το συνδυάσουμε αυτό με το εξαίρετο καστ των Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard και Josh Brolin τότε η πρώτη ταινία που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 έχει πολύ καλές πιθανότητες να αποδειχτεί πραγματικά υπέροχη.

Για την ιστορία, η θρυλική απόπειρα του Alejandro Jodorowsky να γυρίσει το Dune στα 70s απέτυχε παταγωδώς, αλλά μας χάρισε τουλάχιστον ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που την εξιστορεί.

Best of internet