Quantcast

Αθόρυβα έσβησε ένα από τα αμέτρητα prequels του Game of Thrones που βρίσκονταν στα σκαριά

VALAR MORGHULIS

THE NERDSTREAM

25 Απριλίου 2019

Μπορεί το Game of Thrones να τελειώνει φίλες και φίλοι, αλλά θα ήμασταν πολύ αφελείς αν πιστεύαμε ότι το HBO έχει σκοπό να σταματήσει να αρμέγει την ιερή αγελάδα του George R.R. Martin μετά από μόλις 8 ψωρο-σεζόν. Κι ενώ όλες οι πλατφόρμες και τα δίκτυα ψάχνουν το επόμενο Game of Thrones, το HBO ξέρει καλά ότι το επόμενο Game of Thrones είναι το ίδιο το Game of Thrones.

Αυτός είναι ο λόγος που το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει περίπου 67 prequels και spinoffs αυτά τα χρόνια. Ένα απ’ αυτά, λοιπόν, έφαγε ήδη άκυρο αυτήν την βδομάδα. Πρόκειται για το prequel που ετοίμαζε ο παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς, Bryan Cogman και το οποίο είχε ανακοινωθεί ήδη από το 2017. Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του με το Hollywood Reporter, το ΗΒΟ αποφάσισε να μην προχωρήσει με την σειρά που ετοίμαζε, οπότε αυτός μετακόμισε στην Amazon για να δουλέψει σειρούλες εκεί.

Κατά τ’ άλλα, βέβαια, το μόνο από αυτά τα prequels που έχει παραγγελία για πιλότο μέχρι στιγμής είναι εκείνο που γράφουν η Jane Goldman με τον ίδιο τον Martin, και το οποίο θα έχει την λατρεμένη μας Naomi Watts σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα, αλλά περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet