Quantcast

Το prequel του Game of Thrones θα έχει πρωταγωνίστρια την Naomi Watts, κι έχει πλέον την προσοχή μας

Δυνατό level-up για το Westeros

THE NERDSTREAM

31 Οκτωβρίου 2018

Ε, άμα είναι να κάνεις κάτι, τουλάχιστον κάνε το κιμπάρικα. Ήδη από το καλοκαίρι γνωρίζαμε ότι έρχεται νέο μεγαλειώδες τηλεοπτικό prequel spinoff του Game of Thrones, μιας και την άνοιξη του 2019 η σειρά επιστρέφει για τον τελευταίο της κύκλο. Κι ενώ όλα τα δίκτυα κι οι πλατφόρμες ψάχνουν το επόμενο Game of Thrones, το HBO σου λέει ότι το επόμενο Game of Thrones είναι ήδη το Game of Thrones.

Κι αφού ξέραμε ήδη ότι το εν λόγω prequel με το παρελθόν του Westeros θα έχει έντονο γυναικείο στοιχείο, φυσικά αναμέναμε και κάποιο δυνατό όνομα για το καστ της νέας σειράς. Ε, τελικά το όνομα ήταν μεγαλύτερο, κι ήταν η Naomi Watts. H δις υποψηφία για Όσκαρ ηθοποιός (με τα 21 Grams και The Impossible), η οποία έμεινε για πάντα χαραγμένη στην ποπ κουλτούρα με την ερμηνεία της στο Mullholand Drive του David Lynch, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία που θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν το Game of Thrones, την εποχή της Μακράς Νύχτας, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Φυσικά, ο George R.R Martin υπογράφει την ιστορία, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει η Jane Goldman, η οποία είχε κάνει μια πολύ καλή δουλειά στα Kick-Ass και X-Men: First Class μαζί με τον Matthew Vaughn. Κατά τ’ άλλα, υπομονή μέχρι το 2020 που θα κάνει πρεμιέρα η σειρά. Στο μεταξύ, το GoT συνέχισε να θερίζει στα Emmys, ενώ μέσα στο καλοκαίρι είχαμε και τις λιγοστές πρώτες εικόνες από το φινάλε.

Best of internet