Quantcast

Ούτε ο George R.R. Martin θέλει να τελειώσει το Game of Thrones, αλλά τι να κάνουμε

JOIN THE CLUB BRO

THE NERDSTREAM

9 Απριλίου 2019

Κακά τα ψέματα, ήταν μια συντροφιά το Game of Thrones, φίλες και φίλοι. Κι όχι, μ’ αυτό δεν εννοούμε ότι έχουμε τις μοναξιές μας, ότι δεν έχουμε κανέναν άνθρωπο στον κόσμο, κι ότι τουλάχιστον οι τηλεοπτικές σειρές είναι μια παρέα. Ισχύουν όλα αυτά, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν εδώ. Αυτό που εννοούμε είναι ότι εδώ και 8 χρόνια ήταν ένα γεγονός το να δούμε Game of Thrones, γιατί ήταν μάλλον η μόνη (κι ίσως η τελευταία;) σειρά που έβλεπε όλος ο πλανήτης μαζί με αμείωτο ενδιαφέρον. Είναι κάτι αυτό, δεν είναι;

Τώρα, λοιπόν, που τα πράγματα οδεύουν προς το τέλος και το μεγάλο φινάλε τους, προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου που πλησιάζει στις 14 Απριλίου. Στη Νέα Υόρκη, βέβαια, το φινάλε έκανε ήδη την πρεμιέρα του την περασμένη βδομάδα, και το Hollywood Reporter μίλησε με τον George R.R. Martin για το τέλος της σειράς. Και, μαντέψτε, ούτε αυτός θέλει να τελειώσει το Game of Thrones.

Για την ακρίβεια, ο Martin είπε ότι δεν πιστεύει πως αυτή η σεζόν θα έπρεπε να είναι η τελευταία της σειράς, σημειώνοντας πως του φαίνεται σα να ήταν μόλις χτες που ξεκίνησε. “Είναι συναρπαστικό όμως”, πρόσθεσε. Και βέβαια δεν παρέλειψε να δηλώσει πως ο ίδιος δεν πρόκειται να μετακινηθεί και πολύ από το Westeros τα επόμενα χρόνια, μιας και έχει μπροστά του την συγγραφή των υπόλοιπων βιβλίων (ΑΧΑΧΑΧΑ) αλλά και την εμπλοκή στις spin-off σειρές που σκοπεύει να αρμέξ- εεε να συνεχίσει το HBO.

Κατά τ’ άλλα, καθώς προετοιμάζεστε για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου, μην παραλείψετε να κάνετε ένα τίμιο ζέσταμα με το εξαιρετικό κουίζ που ετοιμάσαμε μόνο για σας.

Best of internet